Drumul spre Colibele Haiducilor arată ca după bombardament

3

Strada de lângă Grădina Zoologică arată deplorabil. Autoritățile nu au nicio scuză pentru starea în care se află șoseaua.
De câțiva ani, drumul care duce spre muntele Cozla, spre pârtia de schi a fost lăsat în paragină de către autoritățile locale. Turiștii, deși sunt foarte încântați de frumusețea acestui loc plin de istorie și povești de dragoste, renunță să mai vină sau aleg varianta mersului pe jos.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. Gigel spune

    Pinalti si gașca lui au distrus aleea pe Cozla.

  2. popa gheorghe adrian spune

    Ia sa vedem noi cine are interesul ca cele 2 restaurante sa inchida? Cercul gospodinelor si Colibele Haiducilor….ati gicit!!! pe langa faptul ca s-au dus procese grele, chinta roiala se pare ca nu mai iese ca in tinerete primului gospodar al orasului. Asa cum piata a luat foc, s-a gasit si un remediu pentru ca restaurantele sa inchida…drumul care nu mai e drum. E o metoda si asta, dupa cativa ani se pare ca visul edilului se impineste..din toamna Colibele Haiducilor se inchid!!!

  3. de astazi coroi spune

    ce rost are sa mai repare drumul daca totul o va lua la vale.poate ne informeaza cei de la circulatie politia municipiului p, neamt ce au avut in vedere cand au autorizat circulatia masinilor de mare tonaj pana sus la cozla.poate ne informeaza directia silvica ce a facut cu banii incasati pentru drum exploatare cand au organizat trei licitatii si doua prin incredintare directa.aceste institutii trebuie sa raspunda mai intai si apoi primaria p.neamt concluzioneaza.baietii au papat malaiul paray nu mai sunt si au dat birt cu fugitii.institutiile nominalizate au incasat bani pentru refacerea drumului dupa exploatare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate