Cealaltă variantă a arestarii lui Țâță și a celor care erau în compania lui

3

Ne cerem scuze că am avut proasta inspirație de a va prezenta și noi varianta altor ziare care habar nu au ce scriu.Adrian-Botez
Adrian Botez, alias Țâță, s-a dus la ora 8.00 cu 2 bagaje mari ( zece cartușe de țigări, salam etc) în fața Înaltei Curți de Casaţie şi Justiţie. Și-a sunat rudele și apropiații să-i anunțe ca se predă după care, împreună cu persoanele care îl insoțeau au așteptat la o terasă situată la 20 de metri de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ca instituția să se deschidă. Cu zece minute înainte de a se deschide Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cei care interceptau probabil telefoanele apropiaților s-au prezentat la fața locului luându-l cu tot cu bagajele deja pregatite pentru arest.
Restul fabulațiilor cu arestarea celor care erau cu el sunt minciuni scrise de jurnaliști care fac articole de după birouri. Nimeni nu a mai fost reținut, iar cei anunțați ca fiind arestați sunt bine-merci și merg liberi pe strazile din Piatra-Neamț spre rușinea celor care au scris aiurea.
Dincolo de orice poveste cu interlopi este foarte important să înțelegem că această poveste nu se va termina niciodata atât timp cât cei care au protejat un Măraru sau un Mironescu nu sunt trași la răspundere.

P.S.: Poate colegii de presă care se trezesc peste noapte mari jurnaliști cu specializare în lumea interlopă vor folosi pe viitor poze făcute de ei, nu ”împrumutate” de la ziarpiatraneamt.ro.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. ciccio bello spune

    Se stie ca ai afinitati legate de M.B.A. si dai cu mucii in fasole incercand sa cosmetizezi faptul ca „un fugar a fost prins” la modul „un fugar s-a predat” ca si cum Tita s-a plictisit de libertate si s-a decis brusc sa se predea, doar asa din plictiseala. Ceea ce iti scriu eu iti va strica oarecum planurile pentru ca acest puscarias de 2 lei o sa stea mult si bine la mititica si pentru alte fapte. Asa ca marele mucifot M.B.A. care si-a schimbat numele si s-a maritat cu prima nevasta incepe usor usor sa se spanzure in propriul lat si va ramane la racoare cel putin 14 ani, iar probabil mare parte din averea economisita cu truda si sudoare,acum trecuta pe numele sltora va intra putin la puricat si confiscat, rdupa care unii dintre tovarasii lui, mai putin cei intrati deja la facultatea Bacau, il vor urma pe drumul marcat de instanta intr-un penitenciar de maxima siguranta in regim inchis pentru multi ani. Ce nu inteleg eu la tine, d-le ziarist, e ce sursa oficiala ati folosit in rrdactarea articolului cand pe site-urile oficiale ale unor instituții apare contrariul afirmațiilor tale??? Eu cred d-le ziarist ca nu are rost sa mai incerci retusarea curului unui boschetar ajuns mare „mafiot” de autogara! Dar oare cum se face ca actuala concubina a lui Tita, Muc si Sfarc e in nume cu tine, adica „Iosub”, a naibii coincidenta…….. ??????

    ADMIN: Da… chiar este coincidenta de nume. Habar nu am cum arata nevasta lui Țâță. Despre predare sau arestare să nu uităm ca a mai fost dat odată în urmărire generală și a fost prins în condiții similare, adică cu bagajul pregătit, ca apoi, nu doar sa fie eliberat, ci și achitat. Haideți să vorbim despre lucruri pe care le cunoaștem nu despre ce spun unii sau alții. Țâță nu a fost niciodată ușă de biserică începandu-și tinerețea într-o școală de corecție. Chiar aș spune că e un fel de Don Corleone, deci mult peste Mironescu sau Mararu. Departe de mine ideea să spăl imaginea lui Țâță și mai mult de atât, nu cred ca are cu ce să il ajute vreodată presa. Dacă e de ajutat, se ajută singur.
    Așa ca haideți să așteptăm să vedem ce se intâmplă și să vorbim de lucruri pe care le cunoaștem ca să nu ne facem de râs.

  2. Victor spune

    Asa deci…si cine ti-a livrat varianta asta?!
    Sau ai dat cu presupusul…

    ADMIN: Unul dintre cei de care am citit în presa deșteaptă că a fost arestat odată cu Țâță, dar în realitate e foarte liber. Ulterior am verificat și din surse oficiale.

  3. Tamba Elena spune

    Asa inteleg probabil unii sa-si desfasoare munca, superficial,fara temei de adevar. pe de alta parte, de ce sa se straduiasca, daca pot lua de-a gata de la ziar Piatra Neamt.Sa le fie rusine.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate