Focar de infectie la Piata Centrala …dar ce mai conteaza

2

Zilnic comerciantii de la Piata Centrala arunca diverse produse din carne la tomberoanele din spatele pietei si poate si eu as face la fel daca as sti ca DSP-ul e condus de un individ ca Morenciu.tomberon-piata
Mai departe intervin cainii comunitari care au capatat abilitatile necesare catararii in pubele si extragerii produselor alterate.
Si uite asa vezi aproape zilnic cate un caine taraind pe pavelele pietei cate o halca de carne mult prea grea pentru a fi transportata altfel de bietul patruped.

caine-comunitar

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. dan spune

    CURIOS ? diverse produse din carne, din poza studiata atent carnea din botul lui CUTU CUTU e un UGER ! ori prin PIATA nu se fac sacrificari de animale ,ar trebui ca ugerul ,restul ce se scade la o taiere sa ramana la ABATOR , DAR comerciantii dornici de castig vin la piata cu tot felul de resturi ,pe care sa le vanda tot ptr caini ,clientilor doritori ,numai ca unii nu cumpara ,prefera cea din supermarket , granule si atunci ptr a nu se altera la ei in boxe ,ori ca sa nu duca retur oamenii o dau la pubela !!

  2. GORE spune

    ARTICOL PENTRU CAINI ….La cat DE BINE ESTE ADUS DIN cONDEI. .zIARISTII LUI VARZA.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate