Discutii intre un consilier local nemtean si sotia unui politist…tot nemtean

20

Alungati copiii de la calculatoare si apoi auziti si va cruciti 🙂

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
20 Comentarii
  1. Dan spune

    Respect si plecaciune,tuturor jurnalistilor si oamenilor de presa ,care au putere si mult curaj, de a se lupta cu toate jegurile ce vor sa ne puna la zid si a caror nesimtire este intolerabila!!!
    TOATE APRECIERILE MELE DOMNULE VINCA!!!
    Stiu ca aveti nesomn si multa bataie de cap cu toti acesti nemernici ,dar nu v-a lasati ingenunchiati de niste gunoaie!!
    Adevarul este unul singur ,iar dreptatea este cea care trebuie sa biruiasca…

  2. ANA spune

    desteptare madam…

  3. ANA spune

    alcoolul si urmarile lui…..

  4. ANA spune

    mare dreptate are ….

  5. Dan spune

    Mare este gradina Domnului ,(…….)mai cucoana de de radio sant,daca stiai ca esti inregistrata si ti-ai dat drumu la gura asa!!!,imi imaginez ce este la gura dumitale cand esti libera!!!Cum se ajunge pe un scaun ,parca v-a ia Dumnezeu mintile,uitati de bun simt si de moralitate!!,indiferent ce post ocupa sotul dumitale ,nu iti da acest drept de a jigni si ameninta o persoana care incearca sa scoata la lumina ,anumite lucruri negative pe care inteleg ca le face sotul tau(SEFUL DE POST)!Treziti-va din infatuarea si nesimtirea de care dati dovada,ca anumite posturi sunt ca frunza pe apa!!,iar orice jurnalist care scrie un articol,se bazeaza pe fapte concrete si nu pe barfe!!..un jurnalist are tot dreptul prin lege,de a scrie articole ptr a scoate in evidenta si aspecte negative!Daca nu stiati massmedia are putere in stat ,si datorita lor ,jurnalistilor ies la iveala toate porcariile,hotiile,abuzurile,si ajutoarele umanitare de care se bucura o masa larga de oameni!In sitatia dumitale,uiti ca multe persoane sunt frustate de sotul dumitale,si aceasta raza de lumina pe care incearca jurnalistul sa o scoata in evidenta,v-a deranjeaja !!!Dati dovada de cinste si corectitudine si nimeni nu are de a v-a improsca cu noroi!!!Va recomand sa mai lucrati la vocabular si terminati cu amenintarile!!,ca sotul dumitale nu este stapanul lumii!

  6. george spune

    La cat de sigura era doamna ca nu pateste nimic ….cu siguranta nu patea nimic daca-i spargea capul omului…In rest ….limbaj de mahala si amenintari de la o doamna care pare cam limitata…

  7. mircea spune

    Cred că doamnele politist ar trebui si ele angajate la post cu 4 ore macar, deoarece vad ca prin unele locuri tind sa faca si treaba sotului. De preferat ar fi sa fie respondabile, dar….

  8. alexandra spune

    „Doamna ” da-ti foc ! Cel mai bine asa ! Dl-e Vina , va respect meseria si implicarea deosebita de care dati dovada , pacat ca pt competenta dvs sunteti din pacate de fiecare data pus in fata cu niste mizerii. Spunea un mare scriitor : ,, Nu ataca replica unui prost , s-ar putea sa te trezesti intr-o conv cu el ” , cu respect ALEXANDRA

  9. Garcel :)) spune

    Garcea reloaded… scena cu sotia in ..zda (a se citi: mintea) goala. Se pare ca la postul de politie unde legea se aplica in stil porno se practica un nou sport: sticlismul :)) In curand, in Zanesti vor aparea noi indicatoare rutiere: Atentie sticlisti!!!

  10. alexandra spune

    Ce nenorocita ! Incredibil…

  11. parerea mea spune

    Dl Vinca, va propun sa faceti contract cu o firma de paza! Poate ” va intalniti ” intamplator cu o lovitura executata tacticos cu sticla din fundul sediului, pardon, din fundul curtii de catre o persoana (ne)cunoscuta.

    1. Dan spune

      dle „parere mea”,cred ca nu ati prins comunismul!!,cand eram toti cu lacat la gura si trebuia sa acceptam tot ce faceau cei care ocupau scaune !!Datorita celor care si-au dar viata la revolutie am castigat dreptul de a spune ceea ce ne deranjeaza!!,nu inteleg de ce va deranjeaza, ca unele persoane (jurnalistii),vor sa faca lumina scriind aricole de a da de pamant cu cei care fac ilegalitati!!De asta noi poporul roman induram atatea,ptr ca acceptam si admitem ca aceste persoane sa ne reprezinte in continuare!!Cand ne vom trezi din somnul si lasitatea de care dam dovada ,poate vom trai mai linistiti si mai bine..datorita jurnalistilor avem o boare de speranta ,ca justitia isi v-a face treaba si ne vor descatusa de acesti nemernici!!

  12. Vergu spune

    Frate-su scoate CRBL-ul din pantaloni iar muiere-sa e mahalagioica la patrat. Un fel de familia Bundy de cretini. Il tin astia pe politist in servici de mila. Cred ca aksa il pune tzatza sa fak culcaturi pe sub pat.

  13. Marian spune

    se cunosc 3 tipologii de femei
    1. mame
    2. doamne
    si
    3. mama doamne ce mai c..ve !!!

  14. Curiosul spune

    Sa inteleg ca doamna domnului sef de post din Zanesti isi arata „rusinica” spre a fi pozata sau imparte pumni si sticle in cap?

  15. Cititor spune

    Doamna, daca poate fi numita doamna, are impresia ca daca e nevasta de politist poate sa faca orice? Dupa amenintarile pe care le adresat, afirma foarte convinsa ca nu poate pati nimic. De ce? Pentru dansa legile Romaniei nu exista? Sau nu se aplica?

  16. Ghita spune

    Dincolo de limbajul suburban, inteleg ca seful de post e cam „mamaliga”, din moment ce are nevoie sa-l apere nevasta-sa.

  17. Marcel spune

    „italianca” asta care si-a cam uitat limba sa isi vada de babele ei,ar trebui sa stie ca astfel de comportament in italia se lasa cu urmari grave. cum poti sa ai astfel de limbaj? o atitudine de joasa speta specifica … iar in cazul amentintarilor sper sa se ia masuri !!!

  18. nedumeritu' spune

    Da’ ce frumos stie sa vorbeasca nevasta sefului de post… Si n-am inteles ce e cu amenintarea la adresa lui Vinca. Adica doamna poate da cu pumnul si nu pateste nimic? De ce? Pentru ca e nevasta sefului de post? Bravo!

  19. mickey999 spune

    Can-can moldav: doi timpiti cu telefoane si prea mult timp liber ce trebuie umplut neaparat de consacrata discutie romaneasca „stii cine sint eu? iti arat eu ca sint mai tare decit tine, etc, etc”
    Vreti sa mearga treaba in Romania? Gasiti presedintele care promite si sustie o lege care sa-i interzica romanului sa mai foloseasca umatoarele formulari(in caz contrar, pedeapsa capitala):
    1. „Mie imi spui? Stiu eu mai bine”
    2. „Ba!Tu stii cine sint eu?”

    Pariu ca brusc intreaga societate romaneasca se va schimba ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate