Hoti prinsi in Zanesti

0

În ziua de 21.01.2014, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Zăneşti au acționat pe linia combaterii infracţiunilor contra patrimoniului şi au depistat pe A. Dumitrel, de 20 ani şi B. Costel de 38 ani, ambii din Zănești, suspecți de furturile din noaptea de 18/19.01.2014 de pe raza comunei Zănești, când au sustras 7 păsări din curtea locuinţei părţii vătămate B. Elena de 66 ani, din Zănești și 17 păsări din curtea locuinţei părţii vătămate G. Eugenia de 78 ani, din aceeași localitate. Totodată în aceeași seară, aceștia au pătruns în curtea locuinţei părţii vătămate P. Ion de 69 ani, din Zănești, de unde au sustras o bicicletă și scule electrice.
În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat că bunurile sustrase au fost valorificate cu ajutorul lui R. Nicolae, de 40 ani, din Piatra Şoimului, aceste bunuri fiind recuperate și predate părților vătămate.
În cauze au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, violare de domiciliu şi tăinuire, suspecții fiind cercetaţi în stare de libertate.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate