Activitati de informare privind Ziua Internationala pentru eliminarea Violentei asupra Femeilor

5

violentaPe 25 noiembrie 2013, in intrega lume, sunt organizate actiuni care marcheaza Ziua Internationala pentru eliminarea Violentei asupra Femeilor.
Violenta in familie reprezinta o serie repetata de comportamente coercitive si de atac fizic, sexual si psihic, pe care partenerul le manifesta asupra femeii, in scopul controlarii si dominarii acesteia, utilizand forta si profitand de incapacitatea de aparare a victimei. Aceasta include si abuzurile de tip economic si social.
In acest context se inscriu activitatile de informare, ce vor fi organizate de PSD Piatra Neamt pe tot parcursul saptamanii prin organizarea de seminarii de catre OFSD si OPSD in zilele de 26 respectiv 27 noiembrie 2013.
Actiunea de semnalizare a gravitatii fenomenului se va desfasura pe tot parcursul saptamanii 25 – 30 noiembrie 2013 prin distribuirea de pliante de informare in colectivitatile cu femei, difuzarea de spoturi pe TV, machete de presa si alte dezbateri organizate la sediul PSD.

Aurelia Simionica
Presedintele Organizatiei Municipala a PSD
Piatra Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
  1. mickeyB spune

    Da’ femeia nu poate fi eliminata ca sa nu cauzeze la violenta?
    Daca sta in casa si nu umbla aiurea prin circiumi noaptea cu toti tiriie-briu-si-aduce-ploaie-wanna-be-Rambo, totul e okay!
    Ziua asta din intreaga lume e o prostie!

    1. feraru marcel spune

      Daca tatic-tu ar fi eliminat femeia……Cine mai posta asa intelept ?? Sigur ca daca stia ce-o sa iasa, facea ca tine…..cu dreapta. Pana facea basici in palma.

  2. x spune

    Se prezinta in fata judecatorului un romin bazat cu a lui nevasta batuta mar numai in gura ca pe coasa.Judecatorul: mai omule,de ce ai batut-o in halul asta si numai in gura? Ma supara si pe mine nevasta si-i mai dau si eu cite o palma peste cur,dar chiar asa? Romanasul: Domnule judecator,daca a dumitale este rea de cur ii dai peste cur dar a mea este reade gura

    1. feraru marcel spune

      Ia zi tu ca n-ai citit pagina asta :http://www.ziarpiatraneamt.ro/o-femeie-din-patru-fost-victima-violentei-domestice-cel-putin-o-data-viata/ de pe 22.11.2013 Pai, se poa’ ? Faci ca Ponta ? Plagiezi ?

  3. feraru marcel spune

    PSD-ul o fi auzit ca majoritatea femeilor il plac pe d-l Tapu de la PPDD si le avertizeaza ca daca nu se intorc la Ionel vor suferi amarnic. Soldatii sunt pregatiti sa le ofere femeilor pu…ngi sau palme dupa caz.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate