Citește și
3 Comentarii
  1. feraru marcel spune

    Nu inteleg nimic? Pai de ce m-as chinui eu sa-nteleg, un profan in ale „afacerilor”, ceea ce comitete si comitii,formate din oameni destepti, specialisti, nu pot intelege si descurca ? Nu mai vreau sa inteleg de mult timp cum un tip poate face in 10-15 ani in Romania, cat neamtu’ in doua generatii. Stii vorba aia : Ce mai faci ? Nimic, cumpar de-a gata. Asa si eu, iau stirea asa cum e de-a gata. S-au pus salcami. Ei si ? N-au avut destui Sequoia ca puneau de aia. Sau Cedri sau Lamai.Sau Maslini si-i spuneau portiunii de sosea „Soseaua Pacii”. Nu vezi Robert, ca noi vorbim si comentam si-n timpul asta contul unora se roooootunjeste si creste, de parc-ar fi bagat drojdie in el. Si lumea buna traieste bine in continuare. De ce ne-am bate capul cu ei, cand legea-i facuta in asa fel incat ei sa prospere. Atat, ca „mi se zbate-o vena la tampla”. Ba nu….ca ramai fara mine, dupa aceea, sprijinul „batranetilor” tale gazetaristice.

    ADMIN: Tot nu intelegi nimic:) Toti astia de ne conduc sunt o apa si un pamant. Pana ce nu se va trage o linie nu o scoatem la capat.

    1. feraru marcel spune

      Te-ai lungit cu cuvintele la sfarsit. Pana ce nu se va trage. Si de la capat ?

  2. feraru marcel spune

    Cu tot respectul, as dori sa va atrag atentia ca, in cazul comedíilor, de obicei, partea a III-a si urmatoarele nu prea mai au haz. Cand vine vorba de comédii, atunci treaba se schimba. Din cate stiam eu, salcamul este folosit cu precadere pe solurile nisipoase, unde „se simte f. bine si ajuta la intelenirea, ca sa-i zic asa, a acestora. Deasemenea previne desertificarea zonelor nisipoase prin oprirea inaintarii nisipului sub actiunea vantului. Pe vremuri se plantau plopi, care mai aveau si un rol estetic in peisaj. Dar, cineva a hotarat cu ceva timp in urma, ca acestia sunt periculosi pentru siguranta circulatiei si i-au taiat de pe marginile majoritatii soselelor din Romania. Fara doar si poate, actiunea a produs niste lemn pentru niste baieti descurcareti, care-au mai adaugat ceva in conturile lor. Amu, na, daca spicialistii au hotarat ca slcamu-i al mai bun, tre’ sa le oferim credit. Mi-nchipui ca o pepiniera de salcami o facut o afacere buna cu Tov Tarata si C.J. Neamt. Oricum, peste ani, va veni cineva sa ne spuna cat de periculosi is salcamii, pe marginea soselei. Si-or baga Husqvarna-n ei si iarasi o sa circulam in siguranta… Si dupa aia, o sa plantam numai scanduri si din loc in loc, cate-un post de paza, sa nu vina magraonii sa le fure, ca sa-si faca foc in bordeie.

    ADMIN: Nu intelegi nimic. Daca e bun cu salcamul in Insula Mare trebuie, musai sa fie bun si aici.
    Ce nu inteleg eu e care o fi smecheria cu salcamii ca undeva cineva plateste bani grei pentru salcamii astia ca nu cred eu ca la Constanta, Mazare si cu prietenii lui s-au mobilizat intr-o echipa de cateva sute de voluntari si lucreaza la pepiniera de salcami gratuit. Cineva ia bani pe pamantul ala, cineva plateste angajati, cineva transporta … undeva e vreo smecherie pe bani europeni ca altfel nu vad cum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate