Panica printre mituitori

5

O seama de „specialisti” in primit posturi cu mita, au inceput sa se agite din cauza descentralizarii vazandu-si amenintate scaunele pe care au dat foarte multi bani. banigif
Alaturi de cititorii nostri suntem foarte dezamagiti de declaratiile Tovarasului Culita Tarata care spunea ca nu va rade conducatorii de deconcentrate odata ce va avea aceasta posibilitate la indemana. Multi dintre noi ne-am fi asteptat ca daca tot a dat-o in bara cu prinderea jefuitorilor, macar sa puna in dificultate pe cei care au obtinut posturile prin metode oculte si tot faceam pariuri intre noi daca vor cere sau nu mita data pentru numire inapoi, dar Tovarasul Tarata ne-a spulberat si aceasta placere.
Pacat … in Neamt sunt foarte multi tineri si oameni calificati, iar daca macar un post de la deconcentrate se scotea la un concurs transparent si pe bune, ar fi fost un pas si o speranta pentru toti tinerii nemteni ca se poate schimba ceva in tara asta .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
  1. cetateanul de pe net spune

    Aoleu, saracu’ prim-agricultor al judeţului, care are cutitul in mana. Te pomenesti ca nu va fi la el painea si nu va apuca sa imparta la lingaii sai cate un contulc?!…

    1. feraru marcel spune

      COLTUC grea limba asta a noastra…..

      1. Profa spune

        A dracu’ LIMBA ROMÂNĂ. Ţie când îţi fuge mâna, şi pe o altă tastă, e OK. La altu’, nu. Nea feraru, nu ţi se pare că eşti cam exigent cu ăia, ca să nu spun ca cei, e cacofonie, care nu sunt în grădina lu’ matale?
        Nea feraru, dacă vrei să ne batem în DOOM, o putem face. Spre deosebire de mata, eu am niscaiva diplome în ceea ce priveşte limba română. Dacă e să ne legăm de asta, îţi vânez greşelile. Vrei?
        Te asigur că LIMBA ROMÂNĂ îmi este prietenă. Ţie?
        Drăguţă, îţi demonstrez, în câteva fraze, că nu ştii să foloseşti virgula. Chiar vrei asta?
        Te-ai tot dat drept invăţătorul „proştilor” de pe net. Dragul meu, a pune virgula între subiect şi predicat e o greşala imensă, impardonabilă. Nu îmi spune că a fost o ironie, pentru că nu cadrează. Tu ai făcut-o.
        Picai la primul examenul de la şcoală, la clasa a II-a.
        Despre ce vorbim?
        Cât despre limbajul tău, moldovenesco-ardelenesco-oltenesc, drăguţă, poate trebuie să treci printr-un laborator de lingvistică (asta e o ştiinţă, nu o chestie inventată la colţul străzii, este ştiința care studiază limba și legile ei) şi să afli că, limba română, aşa cum o ştii deja, şi tu o ştii, nu se reduce la bălănisme. Are propria ei viaţă.
        Aşadar, înainte de a da lecţii şi exemple, poate e mai cugetat să te întorci la cărţi. Ai şi posibilitatea şi inteligenţa de a le citi.
        Nu mai pune embleme şi nu mai da verdicte, atât timp cât tu nu eşti deasupra celor pe care îi judeci.
        Mulţumesc

        1. feraru marcel spune

          Bine Profo, continua. Stii cum spunea unu’ ??
          Ai ceva docomente sa ni le prezinti, sau….
          C-om fi simtitori la intelighentie si s-ar putea sa nu te credem pe vorbe. Ai tastatura in fata ? Daca da, atunci vezi cat de apropiate-s literele din cuvantul contulc, spre deosebire de…coltuc.
          „Nu mai pune embleme”??? „bălănisme” ? Aiurea-n tramvai ! Profo, punem pariu, ca nu mai comentezi de-acum incolo ?

  2. feraru marcel spune

    Tare mi-e frica, ca nu Tarate va fi cel care va oferi posturi, dupa descentralizare, ci un Malaimare de pe la Tg. Neamt, care tot iese „la atac” aratandu-si muschii. Ce, el nu tre’ sa traiasca ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate