PSD+PPDD+PDL si-au gasit omul care sa-i reprezinte … Mircea Pintilie

3

Nu am tratat subiectul laolalta cu sedinta de CJN, caci ni s-a parut extraordinar de important si ne place sau nu, ne vedem nevoiti sa dam dreptate Tovarasului Tarata .
La ultima sedinta sau circ de CJN, denumiti-l cum doriti, a fost schimbat de la conducerea Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara (ADI) ECO-Neamt, PNL-istul Visan cu PDL-istul Mircea Pintilie. La aceasta schimbare au votat cu ambele maini PSD, PDL si PPDD.
In principiu, schimbarea domnului Visan intelegem ca a fost o manifestare a vointei politice, ca sa nu spunem ca unii se bat care sa manance din gunoaie. Dar sa spui ca il pui pe  Mircea Pintilie sa conduca ceva, din punctul meu de vedere, e moarte cerebrala politica, nu gest de vointa.

Pentru o comparatie, va recomandam sa vedeti mai jos probabil ultima sedinta a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara (ADI) ECO-Neamt condusa de Visan azi in data de 24-10-2013 si sa va uitati si la viitoarea cand va conduce Einsteinul Consiliului Judetean Neamt.
Mircea Pintilie, domnilor consilieri judeteni ?!? … sunteti de toata jena! Mai bine aduceti-l pe Farcasanu inapoi. Hai Pa!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. gabi spune

    Domnule Mircea
    Imi pare rau sa va spun ca nu cunoasteti mecanismele politicii. Consilierii, asa cum arata legea acum, sun pusi de sefii de partide si asculta de ei. Nu au NICI o PUTERE.

    1. Cristina Daniela spune

      Îmi pare rău, dar trebuie să vă contrazic. Au puterea cu care au fost învestiţi, în momentul în care au ajuns acolo unde au ajuns. Dacă nu, pentru ce îi mai plătim, noi, vulgul?

  2. Mircea spune

    Administratia e una , politica e alta. Domnilor consilieri, noi , cetatenii va platim sa faceti administratie ! Asadar, asezati-va la masa negocierilor si luati cele mai bune decizii pentru noi, cetatenii.Lasati partipriurile personale pentru ca noi, cetatenii, suntem cu ochii pe voi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate