Accident rutier grav pe DN1

0

accident 2Accidentul s-a produs cu puțin inainte de miezul nopții, intr-o curba periculoasa situata chiar la intrare in orașul Sinaia, dupa ce șoferul unui autoturism Renault a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens.  Șoferul TIR-ului, care venea din Turcia și se deplasa cu marfa spre Brașov, povestește ca autoturismul care se deplasa cu viteza a derapat și nu a mai putut evita coliziunea. In urma impactului violent cele trei persoane aflate in autoturism, doi barbați și o femeie cu varste cuprinse intre 24 și 27 de ani, originare din județul Dambovița și-au pierdut viața.

Sosit la fața locului, echipajul de descarcerare a acționat aproape un sfert de ora pentru scoaterea victimelor din mașina contorsionata, insa personalul medical nu a mai putut decat sa constate decesul acestora.

Polițiștii au deschis o ancheta pentru aflarea cauzelor exacte care au dus la producerea teribilului accident. In urma accidentului circulația rutiera pe DN 1, in zona Posada, s-a desfașurat ingreunat, alternativ pe un sens, mai bine de o ora.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate