Paranghelie moderna

0

frigiderIn comuna Costesti judetul Valcea, anual se organizeaza o intrunire a rromilor in aer liber, anul acesta numarul lor depasind cu putin 800 de persoane. De la aceasta intalnire nu au lipsit nici bolizii de lux sau salbele de aur prin care familiile isi masoara valoarea.

La paranghelie au avut loc si doua evenimente mai degraba stranii decat fericite: doua fetite, Mercedesa (4 ani) si Denisa (10 ani), au fost logodite. “O arvunim de mica, ca-i frumoasa foc si nu vrem sa ne-o fure vreun tigan”, ne-a spus senin bunica fetitei de 4 ani.

Familia Manea din Alexandria a venit la Costesti inca de vineri seara. Numerosul grup si-a adus de acasa frigiderul, aragazul, patul, mese si scaune, o combina muzicala cu boxe uriase si un generator de curent. “Am 50 kg de carne, peste, oua, mezeluri, legume, bauturi, de toate. Am adus frigiderul sa nu ni se strice mancarea, stam patru zile aici”, a explicat Leana Mama, bucatareasa familiei.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate