Comunistul bolsevic

12
infobraila
ATENTIE LA COMUNISTI – Cine este a patra persoana din sir ? (sursa infobraila.ro)

Vedem cu totii zilnic cum fosti comunisti cu caractere mizerabile se dau acum mari democrati prin Neamt, uitand cum promovau valorile comuniste si cum zeci de nemteni au fost batuti pana la mutilare prin beciurile Securitatii sau au fost trimisi sa moara la Canal sau au fost terorizati distrugandu-li-se familiile si tot ce aveau pe lume doar pentru ca aveau curajul sa mai spuna ce nu le convenea .
Nu vrem sa cadem in ipocrizia de a condamna comunismul in totalitatea sa, deoarece a avut si parti bune, iar dintre fostii comunistii unii chiar au inteles de unde au plecat si stau linistiti in banca lor, neemitand pretentii de mari demorcati si impartitori de dreptate, dar sunt unii care au mai fost si informatori si cu o nesimtire crasa vin acum in fata nemtenilor vorbind despre cinste , onoare si democratie .
Aceste lichele care si-au cladit cariera si au ajuns in varful piramidei comuniste facand rau oamenilor si scuipand pe valorile democratice imi vor face intodeauna scarba, mai ales ca toate aceste gunoaie umane ne-au dovedit tuturor ca nu au puterea sa se schimbe, iar cei care au in sange sa faca rau semenilor nu trebuie sa li se permita sa acceada in functie de conducere .
Am vazut si fosti comunisti de frunte carora dupa caderea lui Ceausescu li s-a ridicat ceata de pe ochi si au vazut care sunt valorile democratiei si au aderat la ele, fiind acum oameni de baza ai societatii , motiv pentru care am facut un sondaj printre cititorii nostri pentru a vedea ce parere au ei daca este normal ca fostii comunisti de frunte sa ocupe functii de conducere in judetul Neamt . 73% au simtit ca noi, raspunzand cu NU la aceasta intrebare .
Ce ni se pare noua curios este modul in care reactioneaza unele din victimele comunistilor si aici ma gandesc chiar la unii dintre eroii revolutiei din ’89 care accepta sa stea de vorba cu fostii comunisti inraiti, ba chiar mai fac si anticamera pe la unii dintre ei cand treburile ar trebui sa decurga tocmai invers si fostii comunisti imputiti sa vina la revolutionari sa-i spele pe picioare .
Credem ca fostii comunisti care nu au reusit sa se dezobisnuiasca de atitudinea comunist-bolsevica ar trebui sa se retraga din viata publica si sa lase locul copiilor si nepotilor celor care au fost maltratati si infometati de regimul lui Ceausescu .
Atat timp cat permitem accesul la functii de conducere pentru cei care s-au format cu o atitudine comunista si traiesc cu ea, acest judet nu va putea inainta nici macar un centimetru, ba dimpotriva ne ducem inapoi, in timp ce toata lumea merge inainte .
Incheiem intrebandu-ne cum e posibil ca un ranit sau decedat in revolutie sa nu primeasca decat o ridicare simbolica in grad dar un comunist de frunte sa fie facut colonel, asa, de florile marului ? Pentru asta au murit atatia romani in ’89 ?
Hai, pa, comunist bolsevic!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
12 Comentarii
  1. rodica spune

    Ma bucur ca si Dorina a avut curaj si a spus of-ul ei. Elena si Virginia sunt mai sfioase nu vor sa comenteze, dar le place ca Ziarul de piatraneamt e un ziar tanar. felicitari!!

  2. Dorina spune

    Bravo ziar Piatra Neamt. Esti singurul care spune adevarul despre acest specimen comunist care a pupat multe *ururi inainte de revolutie si apoi a nenorocit atatia oameni. Ceilalti din presa nemteana nu spun nimic. Ori a cumparat ziaristii ori televiziunile si ziarele la gramada. De fapt stie toata lumea ca sint ale comunistului sau comanda prin servitorii lui la Est TV, Mesagerul, TV-M, Monitorul, Ceahlaul.
    ZiarPiatraNeamt esti singur pe baricada. Dumnezeu sa te intareasca in lupta cu diavolul.

  3. rodica spune

    Al patrulea sigur e ascuns dupa al treilea. Se vede doar varful capului deoarece e in serviciu secret, si nu sta la poza.

  4. Ionut Corfu (nationalistu`) spune

    Jos palaria pentru treaba asta.Dar nu prea e bine.Sacalul asta a fost pus acolo prin niste voturi.Si nu numai el.Asa ca…noi cei care dam de pamant cu acesti dinozauri totalitaristi suntem in minoritate.

    1. gabi spune

      Sa-ti spun ceva prietene.La prima vedere au fost pusi „prin niste voturi”, i-adevarat. Daca analizezi insa mai in profunzime situatia, o sa-ti dai seama ca au fost „pusi acolo” prin:MINCIUNA, MANIPULARE, FRAUDA,INSALATORIE, etc., fapte care nu se pedepsesc in Romania in general si in gubernia lui Stefan in special. Iar multimea inselata si iresponsabila se numeste „PULIME”. Pulime care a primit foloase necuvenite(bani, sacose cu mancare, cizme, pelerine, fesuri samd) si care este si ea sub incidenta legii.
      Asa ca, noi suntem majoritatea care respecta legea si care are ceva simt civic. Iar pt. ca ne rad „dinozaurii” si ‘pulimea” in nas, nu ne ramane decat sa-i injuram.
      Pe ei fratilor!!!!Si daca se poate sa-i scuipam cu muci grosi in trompe. Asta e legal? Macar cu atat sa plateasca.

      1. Ionut Corfu (nationalistu`) spune

        Si? Ce rezolvi? Ca te barfeste „pulimea” cand dau „dinozaurii” cu tine de pamant?

  5. domnu' dan spune

    A durat ceva pana ati inteles cu cine aveti de-a face, totusi mai tarziu e mai bine ca niciodata. Marele agricultor, care ofera salarii angajatilor in cartofi si faina, ne curata pe toti in 4 ani.
    Apucaturile de nomenclaturist nu dispar odata cu anii, eu, unul, n-am mai vazut nicaieri asa un prim-secretar, cazut din negura istoriei, la butoanele unei institutii publice din ziua de astazi. Trist obiect de studiu pentru paleontologi!

  6. de astazi coroi spune

    din pacate asa zisii revolutionari de piatra neamt au insistat ca unii activisti de partid si de stat sa fie coptati in structurile fsn pentru ca trburile de administratie sa mearga mai departe.grav este faptul ca aceste personaje comuniste au fost alese in structurile partidelor politice si cameleonul invatat la pcr l-au desavarsit la psd,pnl,pdl,unpr etc.acestia sunt cei mai inraiti si asa vor fi toata viata.am un exemplar care ii lingea cazmaua lui maria gheorghe in fiecare zi(scuze limbaj) iar acum se da mare iubitor de oameni si face acelasi lucru cu ponta si zgonea.din pacate tv locale il popularizeaza in exces iar noi cei care il stim suntem nevoiti sa schimbam canalul la tv ,si sa injuram.de asemenea mai este un personaj mare priceput la partidele politice care inainte lucra la clubul tineretului distrugea idealuri de tineri si turna din plin.mai sunt cel putin 20 exemplare dar poate doresc si altii sa-i prezinte in goliciunea lor intelectuala si morala.

  7. Anti comunist spune

    Comunistii astia imputiti au distrus multe destine ar trebui sa fie trimisi in Baragan la fel cum au facut ei cu bunicii nostri !
    Dar e un Dumnevezu pentru toti

  8. tiritiri spune

    Seamana cu Tarata ala din poza dar nu stiu ce sa zic si mai bine nu zic

  9. Himbroschi spune

    Cine sa fie decat Culita sluga partidului

  10. Mioara Branea spune

    Atunci era al patrulea agricultor al tarii HAHAHA

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate