Domnul Dughir nu vrea sa plece acasa !

9

Pentru faptul că, în plină perioadă caniculară, conducerea Companiei Judeţene APA SERV, a decis sistarea furnizării apei potabile către o parte din populaţie, lipsind astfel cetăţenii de un drept elementar şi provocând nemulţumirea asociaţiilor de proprietari şi a cetăţenilor buni-platnici, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, dl. Culiţă Tărâţă, solicită public demisia dlui. Dughir Ionuţ Cătălin din funcţia de manager general al Companiei APA SERV. ( Comunicat presa CJN )
Am fost si la Apa Serv sa vedem daca a plecat domnul Dughir dar se pare ca e incapatanat si nu vrea ….

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
9 Comentarii
  1. legio spune

    Dughir asta nu a fost cumva ,,polonicar”? adica ofiter care s-a ,,jertfit:” pe altarul patriei? Nu cumva a fost adus de cetateanul ,,erou revolutionar” Apopi,care a luptat si s-a tot luptat frate exact pana s-a inbogatit, ca vorba aia este usor sa te imbogatesti daca stai pe un TAB la CJ,

  2. alex spune

    Are Dughir salar mare?Dupa cite am inteles salarul lui nu poate fi mai mare ca unui vicepresedinte de consiliu judetean(care este bugetar,adica e platit din banii nostri,a platitorilor de taxe si impozite),deci nea Culita ce salariu are?Sau o lucra dea moaca ca are venituri de la TCE 3 BRAZI?

    ADMIN : Dar de salar net de 132.130.000 lei vechi la spitalul din Piatra Neamt ati auzit ?

  3. Cetatean spune

    Fratilor, si eu am ramas fara apa, si asta nu din vina celor de la Apaserv, ci din vina asociatiei care platea cand isi aducea aminte.
    Lui Nea Culita iar conveni ca, cumparatorii sa-i plateasca cand isi aduc si ei aminte, pentru produsele vandute?
    Ati vazut cv-ul domnului Dughir vreodata ca sa vedeti experienta dumnealui de-a lungul anilor? Multi din voi mai aveti mult de mancat pana sa ajungeti unde a ajuns el.
    Aia din Apaserv care zic de Dughir ca e un habarnist, is niste invidiosi cu facultate facuta la ID ori FF. Uitati-va pe site-ul de pa Apaserv sa vedeti declaratiile de avere a fiecarui director + cv-ul.

    1. Mos Craciun spune

      Pt. cetateanu’turmentat: ce legatura are CV lu’nenea politrucul cu faptul ca omul plateste la zi si i se opreste apa la +30 grade?

      1. Cetatean spune

        Dar tu de ce nu te duci la ala care nu plateste si sa-l tragi de manecuta? De ce nu te duci sa te interesezi la apaserv sa vezi cand a facut plati adminsitratorul tau sau cat e datoria asociatie?

        Daca esti atat de revoltat, fugi la domnul Dughir cu solutii de debransare doar a celor rau platnici. Ai solutii in acest sens?

    2. gabi spune

      Cetatene, ne-ai induiosat.Daca tu zici ca din sef de statie poti sa iesi expert in implementare proiecte de apa si canalizare inseamna ca n-auzi bine…

  4. Razvan spune

    Avantajul pentru Apaserv de a contoriza pe scara sau bloc e ca pot adauga „pierderi” ce sunt impartite.
    Cum se justifica pierderile enorme cand eu nu vad la scara mea de exemplu nici macar o balta la subsol. La volumul de pierderi pe o luna ma asteptam sa vad Lacul Rosu la subsol.
    De curiozitate, cum se citeste contorul de scara.

  5. x spune

    Cum sa plece acest politruc(daca o sa intrebati subalterii o sa aflati ca este un habarnist) de la un venit de peste 100 milioane vechi si unde sa plece? Debransarea consumatorilor de la apa potabila la gramada nu este inceputa de el ci odata cu venirea la primarie a lui Gheorghe Stefan,atunci apa era la primarie

  6. cititor ziar de piatra neamt spune

    Sa vina mascatii la Apa Serv…..
    Cine recupereaza banii publici JEFUITI de acest INTERLOP Politic ??

    NU mai suntmascati in Neamt ?? Ori mascatii merg numai la”gainari”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate