Scad preturile la mita pentru politisti

0

Politistii din neamt ameninta ca nu mai dau amenzi. Acest lucru inseamna ca vor scadea preturile la spaga. De regula amenda este un mod de sanctiune pentru cei care nu vor sau nu au bani la ei sa dea mita. Daca nu se vor mai da amenzi inseamna ca vor trebui scazute preturile la mita ca sa poata sa dea spaga si un om mai amarat.
Cei care stiu oarecum situatia cunosc vorba celebra a unui politist din Piatra-Neamt care spunea tare, clar si raspicat si fara nicio rusine de niciun sef sau altcineva : ” A trebuit sa le iau carnetele, ce sa le fac eu daca nu aveau bani la ei” sau mai bine sa ne facem ca ploua si ca nu stim nimic si totul e frumos?
Problema politistilor adevarati este ca trebuie sa suporte militienii care misuna printre ei si sa plece capul la toate nepotismele din sistem.

MORALA : Cel mai mic salar de politist ar trebui sa fie de 2000 Euro si politistii prinsi cu smecherii sau ca pleaca capul,  sa fie arsi exemplar si penal. Sa vedeti atunci cum va inflori bugetul local si cum politia va avea cu adevarat autoritate.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate