De ce a inceput lumea sa faca plaja pe langa Strandul din Piatra Neamt ?

1

plajabistrita

plajastrand

Vazand strandul cam gol nu reuseam sa intelegem unde au mers grupurile de pietreni dotati cu toate cele necesare unei zile de plaja .
In final am inteles . Satui de biruri si taxe, pietrenii au inceput sa faca cam ce a facut poporul roman dintotdeauna cand nu a mai suportat si anume sa plece prin codri si pe vai astfel incat chiar daca prin strand batea vantul , padurile din jur frematau de gratare iar albia Bistritei era plina de oameni veniti la plaja .
Sa fie oare acesta rezultatul unei bune administrari a Strandului din Piatra Neamt sau rezultatul faptului ca daca intri platesti , daca parchezi platesti , daca vrei sa stai la plaja platesti , daca vrei sa te speli platesti , daca nu te mai poti tine  platesti si in final daca vii cu haleala de acasa si vrei sa o frigi la gratar din nou platesti .
Eu cred ca macar dreptul la a-si face un gratar gratis ar trebui sa existe pentru „fraierii” de pietreni, ca doar infrastructura strandului nu este facuta de extraterestri ci  de oamenii acestui oras pe vremea comunistilor si parca ar fi de bun simt macar pentru mancarea pe care o aduc de acasa si o pun pe gratar sa nu le percepi taxe ….nu ?chestiadinstrand
Dar de unde atata marketing si management ca doar e pe banii pietrenilor si daca nu merge si nu merge treaba cred ca ar fi o idee buna sa se aplice legea picnicului si sa fie amendati cei care o „ard” la gratare prin imprejurimi, ca sa vina la strand intr-un mediu legal  . Nu ?
Oricum, recomandam pietrenilor ce vor merge la strand sa nu isi lase copii nesupravegheati deoarece se pot intalni cu vreo realizare artistica de natura abstract-electrica si nu se stie niciodata .
Daca cei de la Perla Invest nu reusesc sub nici o forma sa fie creativi , competitivi si competenti, ar fi cazul sa isi inchirieze un manager, un consultant de imagine sau macar doua maimute , una sa o puna la strand si una pe Cozla , poate sa atraga vizitatorii macar cu primata daca altfel nu sunt in stare . .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Mihai B spune

    Ar trebui mai mult mediatizat…..acest reportaj!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate