Mesterul „Dorel”, discobolul nemtean

1

La fosta Casa a Casatoriilor, peste drum de Liceul dorelCalistrat Hogas, in echipa de meseriasi este un Dorel pasionat de sporturi olimpice care arunca intruna tigle de peste coama casei . Este de apreciat faptul ca reusea oarecum sa le arunce cam in acelasi loc,cu o eroare de cativa metri, numai ca trecatorii scuipau in san dupa ce sareau ca arsi de pe trotuar auzind cum cade din cer cate o tigla la 1-2 metri de ei . Noroc ca Dorel era destul de obosit si nu avea forta necesara sa rupa capul vreunui trecator .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. MIHAIL-SORIN GAIDAU spune

    -DE CE NU SPUNETI RASPICAT A CUI CASA ESTE ACEASTA? SI CUM A FOST OBTINUTA? ESTE CUMVA A UNUI SAVANT SAU ACADEMICIAN ROMAN? ESTE A UNUI LUPTATOR PENTRU PACE? ESTE A UNUI APARATOR AL ROMANIEI, CU ARMA IN MANA, DIN AL DOILEA RAZBOI MONDIAL? SAU ESTE PROPRIETATEA UNUI INTERLOP LOCAL, CU MULTE LICHIDITATI IN EURO SI GALETI DE AUR, CU NUME DE VERDEATA SI MARE PRIETEN CU PINALTI? SPUNETI CAT A COSTAT FOSTA VILA DE PROTOCOL A LUI CEAUSESCU, DEVENITA CASA CASATORIILOR! A COSTAT APROAPE OPT SUTE DE MII DE EURO? CINE ARE ATATIA BANI CASTIGATI DIN MUNCA CINSTITA? NU ESTE NICI INVATATOR, NICI PROFESOR, NICI MACAR MAGISTRAT! ESTE UN PRIETEN DE INTERESE CU PINALTI? ASTA VREA SA STIE LUMEA! ORI E ALBA, ORI E NEAGRA! Din zona respectiva spre actuala primarie din Piatra Neamt trece un tunel subteran! Ca sa aiba pe unde fugii sobolanii care au falimentat orasul!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate