Andrei Ignat a fost exclus din PNL

10

Andrei Ignat a fost exclus din PNL cu 126 voturi pentru si 12 contra .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
10 Comentarii
  1. Florin Constantin Roca spune

    Era de asteptat ca d-ul Ignat sa fie inlaturat pentru comportamentul pe care si l-a asumat.Sincer nu a adus nici un aer proaspat de la punerea s-a pe scaun de catre d-ul Ursarescu,dincontra credea ca le stie pe toate dar de fapt nu stia mai nimic, nici sa poarte un dialog nu era in stare, aproape la fiecare fraza folosea invective.Nu s-a sinchisit sa organizeze alegeri pentru iesirea din anonimat si din ilegalitate, credea ca e la umbra sigura a d-lui Ursarescu dar nu a luat in calcul, cresterea ciupercilor pe el la umezeala.Nu a incercat sa reformeze nimic in interior nici nu era capabil din pacate,avea doar o frica de care tot nu a scapat dar din pacate a schimbat barca, dealtfel tipic politicii de tip Balcanic de pe meleagurile noastre, aplicata cu succes de mai toti marii politicieni din Neamt si Romania.Nu a incercat sa promoveze oameni noi de valoare de notorietate sau tineri,nu avea viziune si nici dorinta de a dezvolta filiala Piatra-Neamt,pe scurt nu era capabil si nu se ridica la nivelul respunderii functiei.Poate este o pierdere pt PNL pt trebuie sa recunoastem ca toate aceste dezertari,complotari sau trasul sforilor prin spatele Liberalilor pe care ar fi trebuit sa le reprezinte interesul, nu este altceva decat depunctarea formatiunii politice in ochii alegatorilor,iar in ultima perioada au fost destul de dese.Daca avea maturitate politica si credea in ideologia Liberala si punea interesul partidului mai presus de cel personal nu se ajungea la acest deznodamant dar nimeni nu este perfect cu exceptia lui Dumnezeu.PNL Piatra-Neamt trebuie reformat,este nevoie de suflul nou si sunt sceptic in capacitatea d-lui Tapu si tare mi-e frica ca cazul Ignat se va repeta adica inceputul e tras la indigo,dumnealui este interimar numit si probabil va fi uitat acolo pe scaun asemena d-lui Ignat, fara a avea curajul de a se valida in urma unor alegeri ca oricum nu va reusi sa fie ales Presedinte la Piatra-Neamt poate la Roman unde membri de partid incap intr-o garsoniera cum bine ironiza un vechi membru liberal.Spre binele partidului daca se doreste cu adevarat, ar fi timpul ca d-ul Ursarescu sa se retraga onorant, gen d-ul Chelaru de la PSD,din mai multe motive pe care nu vreau sa le enumar aici si acum.Se vede din avion ca mai toate functiile au fost dedicate persoanelor din Roman,acea organizatie care nu a facut nimic pt partid ,ei au cedat in fata PDL fara lupta, dar acaparand toate beneficiile de pe urma luptelor filialelor din Targul-Neamt si Piatra-Neamt dar toate astea au fost posibile datorita impotentei d-lui Ignat, care cica era presedinte la PNL Piatra-Neamt.Sper ca liberalii din Piatra-Neamt sa se coaguleze si sa se impuna democratic prin vot,respectiv sa preia conducerea filialei PNL din Piatra-Neamt iar ulterior sa se impuna la alagerile viitoare privind conducerea PNL Judeteana.

    1. Sorin spune

      Eu va contrazic. Tinerii au fost promovati chiar de Ignat. Sa nu uitam cine l-a promovat pe Gabi Visan, si cu ajutorul cui a ajuns pe lista consilierilor judeteni. Sa nu uitam ca s-a castigat un consilier judetean din partea PNL-ului in urma negocierilor cu PSD-ul tot de catre Ignat. Poate aceste lucruri nu sunt cunoscute de toata lumea, dar sunt reale. La fiecare camapanie a pus umarul, chiar si cand a avut probleme de sanatate. Stie cineva chestia asta, ca si-a riscat sanatatea in campania de la locale, tocmai ca sa duca campania la final?
      Nu ma pot impiedica sa nu-l apar, asa cum multi o fac, care inca cred in valorile liberale.
      E o falsa ipoteza aceea ca si-a urmat interesul personal cand a acceptat sa intre in locul lui Visan. Si e cel mai usor pentru Ursarescu sa spuna ca s-a aliat cu PDL-ul. Alta placa nu are.
      A uitat cum a fost ales si Visan. Exista un proces verbal pe site-ul CJ-ului, care e public si care arata exact cum s-a votat. Cum s-a facut nominalizarea, fara delegatie permanenta, ca asa a vrut muschiul lui Ursarescu si cu votul PDL-ului. Un pic de adevar in felul cum s-au desfasurat lucrurile n-ar strica.
      Era timpul sa se faca liniste in CJ, Ursarescu numai dihonie a adus acolo, era momentul sa se uneasca toate fortele ca sa faca pace acolo. Asa ca nu mai promovat ideea ca Ignat s-ar fi aliat cu Stefan ca e una falsa. Cea mai facila, dar falsa.

  2. un husen spune

    Coane, du-te sanatos si fa si tu niste bani. Despre asta e vorba si acum, asa cum a fost intotdeauna in ceea ce te priveste.
    Sa ne aducem aminte:

    http://www.antitepari.ro/informatii/articole/99070

    1. Matei spune

      Probabil tot tu esti postacul penibil care lipeste linkul asta peste tot. Frate, da’ lipsit de imaginatie ai esti… Eu stiu ca asta este meseria ta, pentru asta esti platit (sper ca bine, de iti dai atata interesul).
      Asa si? Spune si tu ceva nou, ca povestea asta o stim pe dinafara. Nu-i asa ca altceva nu ai ce sa spui? Sefii tai pot fi multumiti, ca iti faci bine treaba!

  3. pietrean spune

    D-le Ignat, când l-ai susţinut pe Ursărescu şi pe ai lui, în dauna PNL-iştilor de Piatra Neamţ, ai făcut-o crezând că vei obţine „marea cu sarea”. Dar vezi cum se întâmplă, după echitatea naturii, „cui pe cui se scoate”, aşadar ai primit ce ai meritat.
    Da, PNL-ul a avut o şansă mare, dar a pierdut-o, din cauza unuia ca Ursărescu şi a unuia ca d-ta, Ignat.

    1. Matei spune

      Aici va contrazic. Ignat nu a complotat niciodata impotriva PNL-ului. Dimpotriva. Sunt vreo 15 ani de cand lucreaza [b]pentru[/b] PNL. Si probabil ca asta va face in continuare, indiferent de pozitia in care se va afla. Eu inteleg ca sunt oameni care nu-l suporta, ca nu poti fi vizibil si fara dusmani, dar nu lasati propriile sentimente sa denatureze adevarul.

  4. pietrean spune

    Bine ţi-a făcut-o “Ursaru” , căci şi tu te-ai raliat cu el şi ai mazilit pe alţii sau cel puţin ai îndepărtat mulţi PNL-işti de valoare, aşa că ai primit ceea ce meritai mai demult, după fapte…. a venit răsplata !!!
    Te-ai aliat cu oameni de asemenea speţă, precum Ursărescu, lăsându-te influenţat de Strătilă şi alţii ca el, că vei fi „stimulat” corespunzător, (deşi ai fost avertizat să nu o faci), ei, acum suferă consecinţele !!!

  5. JOJO spune

    Nu inteleg ce au in cap membrii PNL si cum si-o iau in freza rand pe rand, fara ca nimeni sa nu poata schita vreun gest in fata lui Ursarescu!!! Primul nume mazilit vicleneste a fost Viorel Chirila, apoi Liviu Negelschi, a urmat ostracizarea lui Serban Sratila ,plecarea sefului PNL-Roznov, iar acum punerea pe „bara” a lui Ignat!!! Cine mai urmeaza? Ce se va intampla cu PNL? Oricum alegatorii s-au lamurit cu PNL, PSD, USL si dracu sa-i mai ia pe toti ca sunt o apa si un pamant!

    1. Mircea spune

      Mai nimic, se pare. Au avut o sansa acum, si au ratat-o. Asa ca vor avea ceea ce merita. Inca 4 ani in care se vor plange pe la colturi de felul in care conduce Ursarescu organizatia. Ca nimeni nu are curaj sa afirme sus si tare ce gandeste. Cum se rascoala cineva, cum e tradator.
      Stati fratilor, in continuare, si votati la comanda, vorbiti numai cand vi se permite si cu cine vi se permite. Curat liberal, ce mai!

      ADMIN : Deci ….. fiecare partid nemtean isi merita conducatorii 🙂

  6. dan dragos spune

    :))) pariem ca va ramane vice CJ in continuare si nu vor putea sa-i ia mandatul de consilier? 😉

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate