Sedinta Consiliul Judetean Neamt demonstratie de executat comenzi de la sefii de partide

6

Ne abtinem de la povesti pentru ca am epuizat stocul de helas din redactie dar va putem spune ca dupa ce s-a incheiat sedinta de consiliu judetean am revazut in minte un clip in care un stapan dadea o comanda animalului de companie , foarte simpatic de altfel, iar acesta o executa perfect . Probabil paralela mentala  s-a produs datorita faptului ca am vazut modul in care unii consilierii judeteni au inteles sa urmeze fara sa rationeze comenzile venite de la stapani .
Primul clip este cel cu sedinta de CJN , al doilea cel cu stapanul care da comanda .


whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
  1. fiorel spune

    Ma intreb de ce isi mai permite nea gigi sa faca el jocurile in primarie si CJ? Cum e posibil, un primar care a castigat cu chiu cu vai alegerile, avand un candidat redutabil intr-un anonim practic, sa manifeste un asemenea tupeu incat sa considere ca el e „tata” la tot ce misca aici in continuare?!?!?! Ce-ar fi sa facem un referendum, sa vedem ce doresc concetatenii? Si poate ca o sa se poata sa-si ia pinalti oamenii si sa plece, sa ne lase intr-ale noastre…
    Cat despre nea culita, ramane memorabila ideea, cu grija culcosita in mintea oamenilor ca ce agricultura face el in insula mare pe redeventa la stat?!?!?! Uauuu, sa ne arate si noua statul (ca nea culita n-o sa vrea) o dovada de incasare a unei astfel de redevente de la firmele lui nea culita. De bani platiti chipurile, pe hartie suntem satui… sa te dai mare ca faci agricultura pe cele mai bune terenuri din tara cu irigatiile la nas, predate la cheie si tu sa nu platesti un sfant pe toate astea, nu vad zau, nici un merit!
    Ne meritam soarta dragilor!!!

  2. Mihnea spune

    Domnule Iosub, ce ziceti despre urmatoarea posibilitate. Saptamana viitoare are loc congresul PSD, Dl Ponta a anuntat ca va tine 2 posturi de vicepresedinte pentru UNPR, care sa fie ocupate dupa fuziune (fuziune care va avea loc dupa congresul UNPR care trebuie sa decida asta). Dl Munteanu (deputat PSD dar cunoscator al treburilor interne din UNPR, prietenii stiu de ce – in sensul ca el e prieten cu toata lumea, fapt ce in romaneste are o denumire urata)a anuntat ca se negociaza 3 astfel de functii. Ce ziceti daca una dintre aceste functii de vicepresedinte la PSD la nivel national va fi ocupata de dl Tarata? Credeti ca la fiecare inceput de saptamana e la Bucuresti pentru a aduce bani?? Eu cred ca incearca sa-si rezolve si problemele lui. Fara sa faca un astfel de pas, dl tarata e legat de maini si picoare. Veti vedea. In asemenea situatie, cum vedeti dle Iosub colaborarea din cadrul CJ Neamt? Care vor fi relatiile intre dl Tarata si dnii Constantin, Arsene, Ursarescu etc. Credeti ca dintr-o data toti cei care i s-au opus vehement in CJ vor deveni slugi credincioase si vor accepta insi precum Spiridonescu and Co in toate CA-urile? Ori dl Tarata ii va ierta si vor colabora? Sau acesti domni vor incerca o apropiere de dl Gigi, care ramane maestru de ceremonii, cum i-a demonstrat si d-nei Monica? Situatia nu va fi foarte usoara, multi vor pleca sau vor trada, neacceptand stilul dlui Tarata, in care el e singurul care detine adevarul si puterea. Si mi-e greu sa cred ca dl Tarata, intr-o astfel de pozitie – vice PSD – va renunta la stilul lui dictatorial. Cine-l cunoaste…stie. Lucrurile nu vor fi deloc simple, in niciuna dintre variante. Si nici daca dl Tarata nu va obtine functia de vicepresedinte. Sunt curios care e opinia d-voastra, dle Iosub, de fin observator al fenomenului politic local.

    ADMIN : Tarata poate fi suspectat de multe lucruri si chiar prins cu multe minciuni dar nu poate fi suspectat de prostie . Cred ca el va sta linistit si se va multumi cu orice dar va propulsa ca factor de decizie in Neamt pe un PSD-ist apropiat si dator cu forta de munca si mai tanar decat Munteanu , cum ar fi de exemplu Harbuz care inexplicabil este tinut intr-un fel de rezerva de cadre . Astfel don’ Tarata va impaca si varza si capra si nu isi va umple timpul cu tot felul de treburi de partid .

  3. Gabi spune

    Nici dracu nu mai intelege nimic din ce fac acesti oameni.

  4. fiorel spune

    Toti, dar absolut toti din judet care au avut functii prin alte partide in afara portocaliilor, au stat la rand sa-i pupe poala lui pinalti, poate, poate se indura acesta sa scape vreo doua firmituri si pentru ei. Oameni slabi, lipsiti de orice insusire (ca poate nu-s doar calitati…) necesara unui politician din ziua de azi. Pinalti striga zilele trecute ca a adus bani in acest judet. O FI ADUS, DAR NUMAI PENTRU A AVEA CE SIFONA CATRE EL SI PUTINII ACOLITI DE-AI LUI!!! Totul s-a facut de dragul posibilitatii de a fura in voie si de a se imbuiba o mana de oameni. Intrebati, de exemplu, cat s-a achitat din creditul pt gondola, mai bine zis, cat din dobanda anuala este in stare primaria sa achite anual… Nici macar dobanda, fratilor! In rest, n-a avut nimeni voie sa traiasca, sa se ridice, sa faca afaceri, oricata munca asidua ar fi depus… Nu, lui pinalti i se cuvenea totul, in rest, trebuia ca toti sa se tarasca in jurul lui… Rusine, o urbe de neputinciosi!

  5. x spune

    Catelul dupa fiecare executie primea cite un cubulet de carne

    1. Eugenia spune

      Pai si crezi ca tradatorii astia nu primesc si ei un oscior micut de lins? Mi-e scarba de oportunisti mincinosi si tradatori care se bateau cu pumnul in piept la alegeri ca o sa faca pe dracu’n patru si o sa ne scape de pinalti si haita lui. Rusine USL, rusine Arsenie, rusine. Pentru o paine si-un salam ati dat mana cu stefan.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate