Octogenar, ars si intoxicat cu fum in urma unui incendiu

0

Vineri, 1 februarie, la ora 20:44, prin sistemul de apel unic de urgenţă „112”, a fost anunţată producerea unui incendiu la locuinţa lui Constantin P. din satul Drăgăneşti. Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tîrgu Neamţ s-au deplasat la locul producerii evenimentului cu 2 autospeciale, la intervenţie participând 1 ofiţer şi 8 subofiţeri. Au ars: cca. 150 mp acoperiş casă (asterială din scândură cu învelitoare de tablă), cca. 100 mp acoperiş anexe (asterială din scândură cu învelitoare de tablă), mobilier şi bunuri din 2 camere şi bucătărie, tâmplăria (4 uşi şi 2 ferestre). S-a degradat planşeul şi pereţii (zugrăveala).
În urma producerii acestui incendiu, proprietarul, Constantin P., în vârstă de 83 de ani, a suferit arsuri de gradul I la gamba stângă şi intoxicaţie cu fum. Acesta a fost transportat la Spitalul orăşenesc Tîrgu Neamţ de către un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, unde a primit îngrijiri medicale.
Incendiul a fost provocat un mijloc de încălzire locală nesupravegheat (jar sau scântei provenite de la sobă).

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate