Forme de viata preocupate de apartenenta ziarpiatraneamt.ro

1

In decursul timpului, slugi obediente sau doar forme de viata rau intentionate isi consuma o parte din timpul liber cu preocupari legate de „interesele ascunse” ale publicatiei noastre .maimute
Poate nici nu bagam in seama acest aspect pe care il consideram normal in societatea in care traim, dar am observat in timp ca unii dintre cei care se preocupa de noi au de fapt in fisa postului aceasta indeletnicire si raspandesc informatii false despre foarte multe stari de fapt sau persoane .
Lasand la o parte segmentul de oameni care au motive personale mai mult sau mai putin intemeiate sa fabuleze, sesizam un segment aparte in Neamt si anume segmentul celor care fac astfel de activitati in mod intentionat si in toate directiile , poate chiar contra cost .

De exemplu, am descoperit persoane care merg la reprezentantii PPDD si spun ca sunt atacati prin noi de un consilier local PSD , apoi aceleasi persoane merg la reprezentantii PDL si le povestesc cum ca suntem aserviti UNPR , mai trag o fuga si pe la UNPR si povestesc cum noi suntem platiti de o fractiune stefaniana din PSD , apoi la PNL cu alta poveste si asa mai departe . Ironic vorbind, daca am reusi o asemenea performanta am fi miliardari .

Abordand acest fenomen mai serios , consideram ca este destul de periculos ceea ce se intampla si suspectam, atat noi cat si profesionistii care se ocupa de astfel de lucruri, ca in Neamt s-a format o adevarata retea de oameni rau intentionati , cu acces la urechile liderilor de opinie .
Subiectul cu aservirea ziarpiatraneamt.ro este unul minor , publicatia noastra neavand anvergura economica necesara care sa justifice un asemenea efort de denigrare din partea unor forte si ca sa fim seriosi, nu problema ziarpiatraneamt.ro este importanta ci existenta acestor oameni bine organizati care au posibilitatea ca manipuland o zvonistica rau intentionata sa creeze disensiuni intre entitati politice , economice sau umane .
Recomandam victimelor sau receptorilor acestei retele nemtene sa nu se lupte cu acesti oameni ci sa le lase impresia ca detin controlul dar sa comunice intre ei , respectiv receptorul cu reclamatul si viceversa . Exact asa am procedat si noi reusind sa adunam destule informatii incat sa ajungem la concluzia ca nu e vorba doar de simpli barfitori rau intentionati, ci de masinatiuni bine gandite si coordonate direct sau indirect de cineva .
Multumim pe aceasta cale tuturor celor care au comunicat direct cu noi si ne-au sprijinit in punerea cap la cap a informatiilor pe care le vom face publice la momentul potrivit .

Iosub Robert

PS : Nu suntem ipocriti sa ne dam impartiali, deontologi si nemancatori de usturoi . Declaratia noastra de interese este si a fost dintotdeauna publica la rubrica Codul deontologic al ziarpiatraneamt.ro .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. marius spune

    Foaie verde loboda,gura lumii sloboda.
    Pai nu se stie,ca,vantul si gura lumii nu le poate opri nimeni.
    Apoi,cineva din redactie,imi raspundea la o plangere a mea cam asa,parca(daca mai tin bine minte): in momentul in care nu m-ar mai critica nimeni,as avea o problema.
    Iata deci cum ati scapat de toate problemele.
    Si….numai in pomul fara roade nu se arunca cu pietre.
    Lasati-i d-lor sa vorbeasca,atata timp cat veti ramane ca si pana acum,toata zarva lor,nu va fi decat un mare fasssss.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate