Sesizare – Domnuleprimar.ro

2

De regula nu preluam articole de pe alte site-uri dar in aceasta dimineata am vazut o sesizare cam „obraznica” din partea unui nemtean. Cam „impertinent” nemteanul. Se pare ca a fost amendat pentru vreo parcare neregulamentara si s-a trezit brusc in el cetateanu reclamagiu. E destul de adevarat ce a sesizat el, dar nu acest lucru este notabil, ci modul in care o face. Va lasam pe dumneavoastra sa cititi sesizarea si rugam „reclamagiul” ca in cazul in care primeste un raspuns sa ni-l comunice si noua, caci tare am fi curiosi cum raspund autoritatile la cererea lui „obraznica” de a fi „egal in drepturi” cu „altii”:
„Stiati ca restaurantul Andreea care este amplasat peste drum de Liceul Cartianu are o intelegere cu politisti ca acestia sa nu se ia de nici o masina care parcheaza pe bulevard in fata restaurantului si in fiecare zi se aduna zeci de masini care parcheaza ilegal si incurca circulatia?
Faptul ca politisti mananca si ei o pizza gratis nu ma deranjeaza, dar acei politisti dupa ce mananca gratis se suie in masina si se duc in oras si amendeaza oamenii care se opresc 2 minute sa ia ceva de la o farmacie sau pe cineva care cumpara paine.
Va rog, daca se poate sa se introduca pe lista locurilor unde politistii inchid ochii: policlinicile, farmaciile si noaptea magazinele non-stop. Noi, restul cetatenilor din oras, vrem sa fim egali in drepturi cu cei care opresc in fata la Restaurant Andreea sau in fata la Casa Blanca sau la Tonic, cerem prea mult? „

sursa: http://www.domnuleprimar.ro/43973-Vrem-egalitate-politistii-Domnule-Primar-Stiati-restaurantul-Andr.html

R.I.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. mitica spune

    bravo monser combateti tare Jos cu anonimii,….Traiasca don PrimaRRRRRRRRRRR.

  2. batranu spune

    e un haos total cum se parcheaza in dragul nostru oras…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate