Varsare de sange la inceput de an

0

În seara de 1 ianuarie 2013, în jurul orei 21.05, Postul de Politie Valea Ursului a fost sesizat, prin 112, despre faptul că în fata portii unei locuinte din localitate, V. Didel, de 39 de ani, din comuna Bozieni, judetul Neamt, a fost înjunghiat, cu un cutit, în zona abdomenului, de către V. Vasile, de 45 de ani, din comuna Valea Ursului, judetul Neamt.
Din cercetările efectuate, politistii au stabilit că partea vătămată se îndrepta către domiciliul său, iar în fata portii unei locuinte s-a întâlnit cu V. Didel. Între cei doi s-a iscat un conflict, iar V. Vasile a scos un cutit si l-a întepat în zona abdomenului pe V. Didel.
Victima a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de vătămare corporală, iar în functie de concluziile medico – legale se va face cu exactitate încadrarea juridică a faptei.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate