Domnul prefect ..pa pa

8

Domnul prefect de care va spuneam ca ” i s-a blocat sertarul in care tine raportul controlului de la spital , cateva ghidusii de pe la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor si alte nimicuri care sunt trecute , putin , sub tacere.” a fost demis .
Suntem foarte curiosi daca si noul prefect va veni tot cu o valiza de batiste pe care sa le puna pe toate tambalele nemtene sau va avea barbatia necesara sa bage ranga in sertarul blocat si sa scoata la lumina smecheriile ce stau acum la umbra .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
8 Comentarii
  1. Fanfan la tulipe spune

    Mda…a cam belit-o dom. prefect, mai ales ca minte ca un escroc : nici nu si-a miscat kurul gras de pe fotoliu…vorba voastra : pa-pa, godac batran, du-te si plimba-ti nepotii !!!

  2. Cris99 spune

    Asta cu „unul dintre cei mai culti” ma rastoarna pa spate. Depinde musculita la cine te raportezi. Ca daca te raportezi la sacharamicesscerevisae(parca asa se scrie, tu ce zici?) atunci ai dreptate. Daca nu, atunci iti aduc la cunostinta lucruri pe care nici tu si nici altii nu le stiu. Asta o facea pe prostanacul. Se facea a nu pricepe multe lucruri si de aceea a transformat institutia Prefectului intr-un depozit de dosare penale puse la asteptat vremuri potrivite. Toate smenurile si ilegalitatile lui pinalti si-au gasit tainuirea in institutia pe care mitea o conducea.
    Eu ii doresc vant bun la pupa…

    1. marius spune

      NU, asa se spune si scrie
      Drosophila melanogaster
      Stimabile ,esti cumva purtatorul de cuvant al USL?
      De ce nu apare un anunt oficial al aliantei sa stim exact despre ce-i vorba?
      Tot o tinem langa cu Pinalty,Basescu,Udrea
      USL-ul-i plin de sfinti si dracii astia-i corup pe toti?

  3. Leo Taxil spune

    Nu cred ca poate cineva sa ne explice pe baze logice („logice”, nu „legale”, caci legea se poate schimba in orice zi) ce rost are aceasta conducere dubla la nivel de judet: Prefectura si Consiliul Judetean!?!

  4. Musculita de otet spune

    regret si eu plecarea domnului Mitea. Este unul dintre cei mai culti prefecti pe care i-a avut judetul nostru. Acum… vine, din nou, randul hahalerelor!

  5. marius spune

    Sincer,l-as prefera pe Vladut,tanarului ala cu figura de ….proaspat liberat

  6. Schellenberg spune

    Nu-l cunosc personal, dar unele lucruri le-a facut bine dl Mitea. Dintre prefeectii de Neamt este unul de frunte.

  7. cititor spune

    Acum s-a vazut ce inseamna manipularea cu televizorul.Am avut si noi un prefect ca lumea si tocmai pe el a fost lucrat de o prostanaca de la antene, care nu stie de glume.Pacat, mare pacat,un prim ministru apleaca urechea la bazaconiile unei anonime.DOMNULE MITEA,tot ardeleanul ii fruncea, multa sanatate din partea celor care va apreciaza,nu ne purtati pica.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate