Un singur consilier local interesat de faptul ca pietrenii inoata printre muntii de zapada

8

Pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Local Piatra Neamt nu a fost nimic legat de conditiile in care ne chinuim sa ne deplasam zilnic prin oras . Un singur consilier local , domnul Gheorghe Balan – PSD , a avut inspiratia si a manifestat interes in abordarea acestui subiect solicitand cum era si normal un raport despre ce se intampla sau ce nu se intampla in legatura cu deszapezirea orasului .
Acest gen de interventie ar trebui sa fie un exemplu si pentru ceilalti consilieri care sa vina in sedinta de CL cu problemele cetatenilor si nu sa se limiteze la a rontai ce proiecte le ofera Pinalti.
Suntem foarte curiosi daca primaria va prezenta la urmatoarea sedinta de CL , raportul solicitat de unul dintre alesii locali .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
8 Comentarii
  1. Apolitic spune

    Diversiunea si santajul si dosarul si manipularea pulimii si minciuna si compromiterea oamenilor de valoare care incearca sa faca ceva au fost secretele prin care un dezaxat ca Basescu a condus aceasta tara la dezastru. Fum mult fum. daca faci fum nu se mai vede adevarul.Adica nu se mai vad nametii prin care bietii oameni inoata in Piatra Neamt.

  2. Gabi spune

    Da voi de aia nu dezapeziti orasul si praduiti tot ce va pica in cale ca s-a imbolnavit el? astea sunt diversiuni basiste. doar cu astfel de actiuni securiste stiti sa va ocupati.

  3. Gabi spune

    Omul mi se pare de bun simt si la obiect.

  4. mihai anghel spune

    Cat de activ este dintr-odata un pensionat pe caz de boala…cand muncea s-a imbolnavit atat de rau incat a trebuit sa se pensioneze (interesant este si diagnosticul)…acum a devenit foarte activ…se deduce ca postul de consilier este cel mai bun „medicament” pentru unii.

    ADMIN : Cred ca nu stiti ce spuneti sau daca stiti ar trebui sa consultati un specialist …… domnul Balan a avut o boala aproape incurabila si a scapat ….. nu cred ca e cel mai fericit lucru sa criticam astfel de episoade din viata unui om .

  5. Florin Constantin Roca spune

    Nu as vrea sa fiu in locul lui Pinalti si compania de aghiotanti aplecati mai mult de 90 grade care nu mai gandesc de mult,foarte jenanta intrebarea pusa de d-ul Balan dealtfel o intrebare de bun simt dar din pacate se pare ca pe acolo la sedinte nu mai vin persoane cu bun simt sau cu creier in cap si vad persoane cu capurile plecate si foarte multa hartie ca sa aiba chipurile o ocupatie.
    Consilierii USL ar trebuie sa nu uite ca va venii ziua socotelilor si va trebui fiecare sa raspunda pentru comportamentul lor fata de actuala administratie care nu vor sa o deranjeze nici macar cu intrebari,oare au uitat asa repede menirea lor in CL?
    Sunt foarte multe lucruri de facut in Piatra-Neamt datoria consilierilor locali este de a veni cu diferite propuneri benefice cetatenilor urbei.Dragi consilieri locali sper sa va uitati cu demnitate in oglinda si sa raspundeti privind in ochi copii d-vstra acasa ,vecinii si cetatenii urbei noastre care v-au votat si si-au pus sperante in voi trimitandu-va sa luptati contra plictiselii si somnolentei lui Pinalti la adresa cetatenilor.Nu uitati de ce sunteti la sedinte pentru care sunteti remunerati,nu uitati ca nu va obligat nimeni iar daca considerati ca a-ti gresit dati-va demisia de onoare.

  6. Apolitic spune

    Hai sa nu exageram. Mie nu mi se pare deloc ca a deranjat. a pus o problema care era in obligatia lui sa o puna . mai degraba d-l Dragusanu sare la beregata lui GIGI.In rest tot conciliul este supus masculului alfa.
    La piatra neamt a ramas samanta din care va reinvia PDL ul peste 4 ani.Bravo Gigi esti tare.Ce legi ce regulamente ce atributii?In democratie faci ce vrei .Cine-i tare se urca peste cei mai putini viabili. Selectie naturala frate. Si ce daca umbla pulimea prin troiene? Are gondola?Are.Are stadion? Are . a primit sacose? A primit deci e complice. Ce mai vra pulimea? La munca?Chiar credeti ca vrea sa munceasca careva?
    Va ajunge agonisealaca de asta vara. sacose cu ulei orez, faina, ce mai vreti?
    Pelerine? va dat si pelerine.Stati de ploaie acum. va dat si cizme? Umblati cu cizmele acum prin nameti.

  7. Robert.V spune

    Se pare ca acest Domn Balan e cam printre cei putini care deranjeazâ Buhaiu Fane din visurile lui corupte inspirate din versurile manelelor.”Câinii” latra – buhaiu(si coruptii)trece!

  8. Maria spune

    Ma uit cu stupoare cum dl. Balan nici macar nu este ascultat de cei din Consiliu, mai ales de catre colegii din U.S.L.Este rusinos cum isi pleaca toti capul in fata mai marelui Stefan.Probabil sunt tranchilizati,altfel nu-mi explic aceata schimbare a celor din U.S.L.Ce va face dl.Balan de unul singur?Va fi exclus,bineinteles!Rusine U.S.L-lor!Faceti partidele de ras!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate