Gheata face victime

0

În ziua de 12 decembrie a.c., în jurul orei 17.15, pe str. General N. Dăscălescu, din Piatra Neamț s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane.
Din primele cercetări efectuate, polițistii au stabilit că în timp ce P. Vasile, de 60 de ani, din Piatra Neamț, conducea un autoturism pe str. General N. Dăscălescu, din Piatra Neamț, pe direcția Piatra Neamț – Bacău, pe un carosabil acoperit cu zăpadă si gheață, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens si a intrat în coliziune cu un autoturism condus de L. Lucian, de 40 de ani, din Piatra Neamț.
Din accident a rezultat rănirea gravă a lui A. Constantin, de 56 de ani, din Piatra Neamț, pasager în primul autoturism. În urma verificării celor două autoturisme, polițistii au constatat că prima masină era echipată cu anvelope iarnă doar pe roțile din față. Cercetările sunt continuate de Poliția municipiului Piatra Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate