Modernizarea Pietei Mihail Kogalniceanu in interesul cetatenilor sau afaceri de familie pe bani publici ?

4

Unul dintre proiectele de hotarare de C.L. ce au fost retrase misterios de pe ordinea de zi a sedintei de ieri a fost aprobarea P.U.Z. si R.L.U. pentru Modernizarea Pietei Mihail Kogalniceanu .
Cei care au vazut planurile frumoasei modernizari ne-au declarat ca in acestea este inclusa si inaltarea cu inca un nivel a corpului de cladire ce gazduieste restaurantul Noir care deja s-a extins intr-un mod nesimtit ocupand o mare parte din trotuar .
Noua ne este aproape imposibil sa avem acces la acte din primarie ca sa le facem publice deci trecem peste .Nu vom insista asupra apartenentei familiare a actionarului majoritar de la acest restaurant si nici nu avem nimic impotriva a se face inca 100 de nivele deasupra Noir si chiar credem ca este un restaurant deosebit de bun dar opinam  ca ar fi cazul sa se faca eventuale extinderi din banii proprii nu din banii nostri .
Vom urmari cu mare atentie aceasta modernizare iar daca se confirma planuri ce vor favoriza pe bani publici afaceri private vom urma aceeasi cale ca in cazul terenului pe care primaria voia sa il concesioneze  in parc pentru nu stiu ce bodega .

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
  1. Schellenberg spune

    Traiasca Viorel Strungar(i)u…daca pulimea inghite, de ce sa nu faca, FELICITARI!!! vrem sa vedem NOIR-ul si peste b-dul Dacia si cuiejdi…zice pulimea ceva? EU N-AM VAZUT PE NIMENI NEMULTUMIT.

  2. Schellenberg spune

    @X
    Se chema 3 hoti, mai exact….

  3. Florin Constantin Roca spune

    Nesimtire si lipsa de respect la adresa cetatenilor din Piatra-Neamt care sunt nevoiti sa mearga pe o carare nu pe trtuarul care a disparut inghitit de tereasa acestui restaurant.Arhitectul sef si comisia de urbanism se pare ca sunt doar de decor dar nu am vazut ca cineva sa-si asume raspunderea si sa protesteze eventual sa demisioneze sper ca se pot plimba prin oras cu pieptul deschis.
    Poate sa construiasca cate nivele vor peste Noir dar nu pe banii nostri ,deoarece nu stiu sa fie un parteneriat intre familia lui Pinalti si Primaria Piatra-Neamt?
    Oricum dupa cum am mai scris sfarsitul erai si ingineriilor lui Pinalti se apropie de final,foarte urat pentru Pinalti ca va iesi pe usa din dos a politicienilor din Piatra-Neamt,speram sa raspunda in fata legii pentru toate faptele ilegale sau la limita legii comise de el si compania din Primarie care au inchis ochii.
    Candva povestea Pinalti ca voia sa emigreze in America la fratele lui ,cred ca o va face pana la urma.Dupa fapta si rasplata!

  4. x spune

    Acel restaurant chiar de la constructie undeva prin anii „70 se numea „3 banditi” si au fost acolo dese probleme chiar cind era a unor italieni.Se schimba doar patronii? Piata de gros cind sa construit era in parteneriat public(primaria)-privat,acum scrie mare la intrare ca este numai privata???

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate