Ziar Piatra Neamt .RO pentru cat mai multi nemteni

3

In Neamt sunt peste 4000 nevazatori cu diverse grade de handicap .
In Neamt sunt peste 50.000 persoane cu probleme de vedere care nu permit citire indelungata a textelor pe un monitor .

In Neamt pana acum din motive tehnice sau manageriale nicio publicatie nu s-a gandit la acesti oameni drept pentru care in urma unei analize amanuntite a situatiei  am decis ca de acum incolo sa marim procentul de continut video iar articolele importante sa fie publicate si in varianta audio pentru ca informatiile oferite de noi sa poata fi accesate si de persoanele care nu o puteau face  din motive medicale .

Aceste nou nivel al publicatiei va fi foarte util si celor care din diverse alte motive le este mult mai lejer sa asculte o informatie decat sa o citeasca .

Acest nou proiect al www.ziarpiatraneamt.ro se desfasoara in parteneriat cu Asociatia Nevazatorilor din Romania Filiala  Neamt iar suportul financiar , tehnic si uman este asigurat in totalitate de www.ziarpiatraneamt.ro .

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. sorin spune

    pai daca e pentru nevazatori, ma intreb cum poate un orb sa vada unde sa dea click sa asculte stirile?

    ADMIN : „Nevazatori cu diferite grade de handicap” aici se incadreaza si cei care au pierdut simtul in procente de peste 50% sau au alte afectiuni grave de vedere ….nu se refera doar la cei acre au pierdut acest simt 100% .

  2. Alin Vasiliu spune

    intr-adevar o idee foarte buna pentru oamenii mai putin norocosi. Ma surprindeti placut din ce in ce mai des. mai intai cu ziarul online in Piatra, apoi cu cele din Targu Neamt, Roman si Bicaz, ati deschis un radio local si acum ati inventat acest sistem pentru oamenii cu dizabilitati vizuale. Nu pot decat sa ma intreb ce urmeaza. Felicitari.

  3. Eugenia spune

    Tin sa va multumesc din suflet pentru aceasta idee stralucita. Sufar de hipermetropie axiala iar cu ochiul stang vad in ceata si la departare si in apropiere si deci imi este foarte greu sa ma concentrez la citit (dar nu ma impiedica sa va citesc in fiecare zi ). Ceea ce ati realizat este o adevarata binecuvantare pentru mine. Sa va dea Dumnezeu sanatate la toata lumea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate