Treburi romanesti la Piatra Neamt

0

Dupa multe lupte si reclamatii ca un bloc ar fi costat mai mult cu 60.000 de lei, altul mai putin si tot felul de chestii tipic romanesti, intr-un final s-a terminat si reabilitarea termica a blocurilor de pe bulevardul Mihai Eminescu.
Nu stim exact ce au facut autoritatile, ce au impartit, cine a castigat licitatiile si in ce mod, si suntem siguri ca nici pe dvs. nu va intereseaza scuzele , ci rezultatele.
Rezultatul este unul tipic romanesc: din cele 6 blocuri de pe bulevard (3 pe o parte si 3 pe o parte) unul a ramas cum era si strica tot aspectul strazii. Nu e nici o strada comunista, nici una capitalista.
Nu stiu cum reusim noi, romanii, sa facem totul in asa fel incat sa nu terminam nimic, dar tare stirba arata lucrarea aceasta de reabilitare termica.


Primaria, urbanismul nu s-au implicat deloc in ce se intampla pe strazile secundare si totul arata ca un balci cu blocuri izolate termic pe nivele diferite si cu diverse culori, parca am fi insecte care ne intoarcem la stup in functie de culoarea lui. Dar nu ne asteptam sa permita lucrari stirbe chiar in centrul orasului.
In fine, cum spuneam, nu stim motivatiile si nici nu ne intereseaza, cert este ca rezultatul spune totul si scuzele sau gasirea vinovatilor sunt circumstante.

I.R.

MORALA: Cand ne apucam de multe si nu terminam nimic, dam impresia ca facem ceva.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate