Persoana scoasă de pompieri din Lacul Bâtca Doamnei era decedată de mult timp

0

Ca urmare a unui apel la 112 din jurul orei 13:20, un echipaj de pompieri (cu o autospecială complexă pentru intervenție și o barcă) din cadrul Detașamentului Piatra Neamț a intervenit astăzi, 29 mai, în municipiul Piatra-Neamț pentru a scoate din Lacul Bâtca Doamnei o persoană ce nu prezenta semne vitale. Știrea inițială AICI.

„Trupul persoanei, ce se afla într-o stare avansată de descompunere, a fost preluat de colegii de la IPJ Neamț pentru identificare.”, a transmis căpitan Irina Popa, ISU Neamț.

La data de 29 mai a.c., în jurul orei 13:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că, în albia lacului Bâtca Doamnei, a fost identificat corpul unei persoane, de sex feminin.

Polițiștii au stabilit identitatea persoanei, o femeie în vârstă de 42 ani, din Vădurele, persoană dispărută din data de 11.12.2022.

Corpul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

a transmis insp. Ciofu Ramona



whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate