Cercetat pentru distrugere prin incendiere

0

În ziua de 23 octombrie 2012, în jurul orei 16.00, Postul de Politie Urecheni a fost sesizat despre faptul că la locuinta lui I. Tatiana, de 51 de ani, din comuna Urecheni, judetul Neamt, a izbucnit un incendiu.
Politistii s-au deplasat la fata locului si au stabilit că în data de 23 octombrie, I. Tatiana si concubinul său T. Dan, de 50 de ani, din comuna Vânători – Neamt, fără forme legale în comuna Urecheni, judetul Neamt, s-au deplasat la un bar din comună, unde au consumat băuturi alcoolice, iar în jurul orei 15.30, s-au întors la domiciliu. Pe fondul unor neîntelegeri mai vechi, T. Dan a luat o sticlă din plastic în care era benzină si a aruncat continutul acesteia pe acoperisul unei anexe din curtea locuintei, după care a dat foc. La fata locului au intervenit vecinii si lucrătorii ISU din cadrul Primăriei comunei Urecheni, care au reusit să stingă incendiul. De asemenea T. Dan a provocat un incendiu si într-una dintre camerele casei.
În urma incendiului au fost distruse circa 10 mp acoperis de la o anexă si 6 metri pătrati pardoseală, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 2000 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de distrugere.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate