Florentina Luca Moise: „Preocuparea pentru sănătatea copiilor – fizică, mentală, emoțională – este prioritatea mea nr. 1”

0

Pandemia de COVID-19 a generat un impact pluridimensional asupra creșterii și dezvoltării copiilor. Studiile internaționale în domeniu, dar și analizele exploratorii realizate la nivel național indică o serie de efecte nocive asupra stării de bine a copiilor cu posibile repercusiuni pe termen scurt, mediu și lung.

Anxietatea, depresia, izolarea, riscurile asociate utilizării excesive a internetului sunt doar câteva dintre efectele pandemiei de COVID-19 asupra copiilor. De aceea, vă anunț că derulăm în județul Neamț Programul Național „Din grijă pentru copii”.

Vorbim despre consiliere psihologică și psihoterapie pentru copiii identificați cu tulburări psiho-emoționale generate de pandemia de COVID-19 și nu numai. Copiii de până în 18 ani pot primi consultații gratuite, timp de 3 luni, de la specialiști acreditați de Colegiul Psihologilor din România, Filiala Neamț.

Așa cum le-am spus tuturor părinților cu care am stat de vorbă deja, preocuparea pentru sănătatea copiilor – fizică, mentală, emoțională – este prioritatea mea nr. 1.”, transmite Florentina Luca Moise, Director General în cadrul ISJ Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate