Florentina Moise: „Ținem neapărat ca oamenii să știe că nu suntem de acord ca banii lor să fie pompați în continuare într-o afacere dubioasă și fără viitor ori cu viitor incert”

0

Ieri, în cadrul ședinței de Consiliu Local, membrii social democrați s-au abținut de la votul privind aprobarea modificării Planului de Reorganizare al firmei Perla Invest. Pentru a clarifica situația, doamna Florentina Moise a transmis câteva lămuriri:

Eu și colegii mei – consilieri locali PSD – ne-am abținut astăzi de la votul privind proiectul – aprobarea modificării planului de Reorganizare al SC PERLA INVEST SRL, propus de către societate, prin Administrator special. Din punctul nostru de vedere, afacerea „Perla” a pornit cu stângul de la debutul acestei „mânăreli” gândită pentru avantajul și profitul personal al “unora”…

Abținerea noastră este o reacție de atitudine, întrucât proiectul de hotărâre ar putea trece și fără consimțământul nostru expres. Dar ținem neapărat ca oamenii să știe că nu suntem de acord ca banii lor să fie pompați în continuare într-o afacere dubioasă și fără viitor ori cu viitor incert.

Știm că mulți ani de aici încolo ne vom lovi de încurcatele ițe ale acestei societăți, dar asta nu înseamnă să grevăm în continuare orașul cu cheltuieli obligaționale de dragul telegondolei. Pompăm sânge bun într-un cadavru. Este păcat pentru oameni, banii alocați majorării de capital propuse ar putea să fie folosiți pentru folosul locuitorilor, pentru beneficii imediate, nicidecum viitoare și incerte.”, a transmis doamna Florentina Moise.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate