S-a produs o „extorsiune a unui degajament” într-o… grădină, după ce o mașină a părăsit partea carosabilă

0

La data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au identificat pe raza localității Tazlău, un autoturism care părăsise partea carosabilă, aflându-se în grădina unui imobil.

Polițiștii au identificat la fața locului conducătorul auto, un tânăr de 21 de ani, din aceeași localitate.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de  conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că autoturismul în cauză, avea ITP expirat și nu deținea asigurare RCA valabilă, fiind dispusă măsura reținerii plăcuțelor de înmatriculare ale vehiculului, precum și retragerea certificatului de înmatriculare

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate