Trei tipuri de pantofi ce nu trebuie să lipsească din dulapul femeilor

0

Când vine vorba despre pantofi, cele mai multe dintre femei dezvoltă o reală pasiune și ajung să cumpere numeroase perechi de-a lungul timpului, multe dintre ele sfârșind prin a nu fi purtate niciodată.

Pentru a nu face achiziții impulsive și pentru a nu irosi sume de bani ce pot fi direcționate către alte cauze, este ideal ca femeile să planifice cumpărăturile și întotdeauna să știe exact ceea ce le trebuie, să-și cunoască perfect nevoile și necesitățile și să nu se abată de la regulile pe care și le autoimpun.

Ca să atingă aceste obiective aparent dificil de realizat, trebuie să țină cont de faptul că, în realitate, femeile au nevoie de patru mari tipuri de pantofi în dulap. Doar patru modele de pantof de potrivesc aproape oricărei ocazii și se integrează perfect în ținuta oricărui eveniment, indiferent de locul în care se ține, de ora sa sau de cât de elegant, sofisticat sau, din contră, de simplu este.

Iată, deci, care sunt singurii pantofi de care o femeie are nevoie, pentru o garderobă alcătuită ca la carte:

Ghetele de calitate

Ghetele sunt poate cele mai populare, dar și cele mai versatile încălțări pentru femei. Sunt ideale atât pentru sezonul de primăvară-vară, cât pentru anotimpurile mai reci, integrându-se fără cusur în ținutele ce necesită o anumită eleganță, dar și în cele de zi cu zi, de ieșit în oraș cu prietenii sau de mers pa birou. Dacă ești în căutarea unor astfel de încălțări, pot opta pentru aceste ghete de damă de la Kalapod.net, tocmai bune de purtat la evenimentele festive care se apropie în viața ta.

Pantoful cu vârf ascuțit și toc mediu

Un pantof cu vârful ascuțit și toc mediu (respectiv de 5-6 centimetri), este ideal pentru ținutele office. Orice femeie care lucrează la birou are nevoie de o astfel de pereche de pantofi.

Fie că este vorba despre o ședință a companiei sau, pur și simplu, o zi la birou în care  ținuta este mai rafinată, acest tip de pantof subliniază forma frumoasă a piciorului, subțiindu-l, conferă înălțime și, totodată, seriozitate.

Cizma cu toc gros

O cizmă cu toc gros se potrivește atât zilelor de lucru, cât și momentelor de relaxare, atunci când vorbim, de exemplu, despre o cină alături de partenerul de viață.

Fie că se optează pentru un pantalon la dungă, fie pentru un blug sau o fustă de diferite lungimi, cizma este o alegere care nu poate niciodată să fie altfel decât foarte potrivită și inspirată. Tocul gros conferă stabilitate și confort pe termen lung, oferind beneficiile estetice ale unui pantof înalt.

În concluzie, nu ai nevoie de zeci de perechi de pantofi pentru a alcătui ținute potrivite pentru absolut orice moment sau eveniment important din viața ta și a celor dragi ție, ori a colegilor de la lucru. Trebuie doar să te organizezi, să-ți identifici propriul stil, nevoile și dorințele și să fii conștientă de faptul că e suficient să ai în dulap o pereche de ghete frumoase, versatile și de calitate, un pantof cu toc mediu și vârf ascuțit, pentru zilele mai deosebite de la serviciu și o pereche de cizme înalte cu toc gros, pentru acele momente în care feminitatea se îmbină cu relaxarea și confortul.

Sursă foto: pixabay.com

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate