NEAMȚ: Un incendiu puternic a distrus o gospodărie azi-noapte (VIDEO)

0

Sâmbătă, 8 octombrie, la ora 23:43, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă de pe strada Episcop Melchisedec în comuna Gârcina.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț.

La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat, cu flacără, la acoperișul, mansarda și în două camere ale locuinţei, precum și la anexele gospodărești.
Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Concomitent cu acțiunile pentru stingerea incendiului s-a acționat pentru căutarea-salvarea persoanelor ce s-ar fi putut afla în locuință. Într-una din camerele locuinței se afla o femeie de 79 de ani care a fost evacuată de pompieri. Aceasta a fost asistată locul evenimentului de la echipajul SMURD, dar a refuzat transportul la spital.

Incendiul a produs importante pagube: au ars acoperișul casei (construit din lemn și acoperit cu tablă) pe o suprafață de aproximativ 180 mp, mansarda cu toate bunurile materiale din interiorul acesteia, aparate electrocasnice, articole vestimentare, obiecte de mobilier și materiale textile din cele două camere de la parter, două anexe gospodărești (alipite de casă) cu o suprafață de 60 mp, o magazie cu 20 mc lemne de foc, un adăpost pentru animale în care se aflau 6 iepuri și 30 de pasări.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum neprotejat termic față de materiale combustibile.

Alte două persoane, cu atacuri de panică, au fost asistate medical la locul producerii evenimentului de echipajul SMURD.

a transmis ISU Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate