Din 13 septembrie, Troleibuzul SA nu va mai efectua curse pe raza comunei Dumbrava Roșie. Situația e complicată (VIDEO)

1

Începând cu data de 13 septembrie, Troleibuzul nu va mai opri nici la dus, nici la întors pe raza comunei Dumbrava Roșie, deși această societate va asigura întregul transport în comun din Piatra-Neamț și zona ADI Urbtrans din Neamț începând cu luna septembrie.

Dumbrava Roșie a ieșit din asocierea ADI Urbtrans, iar situația e departe de a fi una simplă, deoarece va trebui găsit alt transportator care momentan nu există. Foarte mulți cetățeni de aici au loc de muncă în Piatra-Neamț sau în alte zone, elevii, de asemenea, au școală în oraș și depind de transportul în comun. Va fi extrem de complicat.

„E problema lor, a primăriei, eu nu mai pot să îi ajut pentru că au ieșit din ADI Urbtrans. Nu pot să mă abat de la prevederile contractului. Am înțeles că au cerut o soluție de la Consiliul Județean să facă transportul pe județ pe Dumbrava. Trebuia să rămână în asociere, dar există și posibilitatea să intre din nou în ADI Urbtrans.

Eu aș vrea să anunț cetățenii că noi, Troleibuzul, nu mai oprim. E ilegal să oprim. Se pot urca în Troleibuzul de la granița cu Săvinești sau de la Peco, la intrare în Piatra-Neamț. Cu părere de rău, Troleibuzul nu va mai opri în Dumbrava Roșie, nu știu cum se vor descurca începând cu 13 septembrie. Dacă au nevoie și îi putem ajuta legal, o facem. Când e vorba de transport în comun trebuie să existe înțelegere.”, a declarat Cristian Sauciuc, directorul SC Troleibuzul SA.

Mai multe detalii în materialul video:

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Olteanu Sorin spune

    Directorul de la Troleibuzul ar trebui să știe, împreună cu primarul, că există viață și de la Orion în sus pe calea Romanului. Locuiesc și acolo oameni care merg la serviciu, copii care merg la școală, oameni în vârstă care se deplasează greu. Nici un traseu nu include și strada Mihai Viteazu. Și noi plătim taxe și impozite, astfel că avem și noi dreptul la un transport public civilizat. Iar existența doar a unei singure companii de transport conduce la o situație de monopol, care poate și va genera abuzuri. Mai ales după ce a dus la fier vechi troleibuzele și acum se laudă cu autobuze vechi și poluante.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate