Trei nemțeni conduși la penitenciar pentru executarea pedepselor. Printre ei se află și o tânără din Piatra-Neamț

0

La data de 18 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unei tinere, de 27 de ani, din Piatra Neamț.

Cea în cauză a fost condamnată de Judecătoria Piatra Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de un an și 4 luni, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii au condus-o la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

***

La data de 19 mai a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat un bărbat de 36 de ani, din Roman, pe numele căreia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de un an de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

***

La data de 19 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Români au depistat, în localitatea Secuieni, un bărbat de 33 de ani, din aceeași localitate, pe numele căreia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de un 2 ani, 5 luni și 20 de zile de închisoare, pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și instigare la sustragerea sau distrugerea de probe ori de înscrisuri.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate