ACUM: Accident pe variantă, în apropierea podului de la Căprioara (FOTO)

0

Un accident rutier s-a produs cu puțin timp în urmă pe variantă, în apropierea podului de la Căprioara. La fața locului se află în acest moment un echipaj al Poliției iar din informațiile martorilor ar fi fost solicitată și o ambulanță SAJ.

Revenim cu un comunicat oficial în scurt timp.

Știre în curs de actualizare.

Comunicat oficial IPJ Neamț:

Astăzi, 19 aprilie, în jurul orei 10.30, polițiștii Biroului Rutier Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe bulevardul 9 Mai, din municipiul Piatra Neamț.

Din primele cercetări a reieșit că accidentul s-a produs între un autoturism condus de un bărbat, de 28 de ani, din Zănești și un autoturism condus de un bărbat, de 65 de ani, din Piatra Șoimului, care circulau pe același sens de mers.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto de 65 de ani.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul conducătorului auto de 65 de ani.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate