Sondaj opinie – viata politica locala

3

Sondajul a fost realizat pe de G.I.C.N. impreuna cu ZiarPiatraNeamt.ro .La intrebari au raspuns  un numar de 500 persoane .

Ce publicaţie vă influenţează cel mai mult în formarea opiniei politice?

Ce post de televiziune vă influenţează cel mai mult în formarea opiniei politice?

Viaţa politică nemţeană merge într-o direcţie bună?

Care ar trebui să fie domeniul principal de care să se ocupe de urgenţă politicienii nemţeni?

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. Florin Constantin Roca spune

    Felicitari d-le Robert Iosub pentru profesionalismul si echidistanta cu care incercati sa conduceti ziarul d-vstra,sondajul nu este decat o confirmare a muncii d-stra si increderea de care va bucurati din partea cititorilor din Neamt.Asteptam in viitor si editarea ziarului.Succes!

  2. cris 99 spune

    Eu cred mai degraba ca incalcarea Constitutiei Romaniei de catre publicatiile „traditionale” nemtene prin descurajarea si intimidarea cetatenilor de a merge sa-si exercite dreptul constitutional de a vota au determinat scaderea in sondaje. Ce sa-i faci nu poti fi si mijloc de informare „obiectiv si independent” si aplaudac al puterii.
    Felicitari sincere ziarului d-stra!

  3. Ioana spune

    Acum Basescu o sa zica sa nu se mai uite lumea la Antena 3 si nici sa citeasca ziarpiatraneamt.ro :)) Felicitari ca ati devansat ziarele traditionale.

    ADMIN : Fiecare ziar are publicul lui si fiecare are ceva mai bun decat ceilalti nu e vorba de devansat ceva .
    Acest sondaj se refera la notiunea de formator de opinie pe linia dezbaterilor politice . Pe alte linii de interes comunitar sunt alte publicatii nemtene care se situeaza pe primul loc .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate