Cadre didactice și elevi de la Școala Dochia, în Italia, printr-un proiect Erasmus +

0

În perioada 14-18 martie 2022, o echipă din cadrul Școlii Gimnaziale Nr.1, Dochia, formată atât din cadre didactice cât și elevi, a participat la o nouă mobilitate din cadrul proiectului Erasmus  „Against Bullying for a better Inclusion in Schools”.

Intalnirea s-a susținut în Sicilia, la școala din localitatea BAGHERIA, Italia (coord. proiect Italia – Antonino Maggiore).

La evenimentul de formare au mai fost prezenți toți partenerii implicați în proiect din România (Loc. Tarlisua, Bistrița-Năsăud) Turcia și Polonia.

Împreună am desfășurat activități care au abordat tema propusa în proiect. Elevii și profesorii au fost implicați în workshopuri mixte, derulate în cadrul școlii din Italia.

Cu toții ne-am reactualizat cunoștințele lingvistice de limba engleză și competențele digitale. Experiența de învățare a fost completată de numeroase momente culturale și deplasări tematice.

Mulțumim pe această cale gazdelor!

Proiectul este realizat cu sprijinul financiar al comisiei Europene și a avut menirea de a ne îmbogăți atât cultural cât și profesional.

Erasmus+ este programul de finanțare al Unirii Europene pentru educație și formare.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate