Un biciclist si-a pierdut viata in urma unui accident

0

În ziua de 2 august 2012, în jurul orei 11.45, pe DJ 155 I, în afara localitătii Petricani, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat decesul unei persoane.

Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce B. Maria, de 58 de ani, din comuna Păstrăveni, judetul Neamt, conducea un autoturism, pe DJ 155 I, în afara localitătii Petricani, nu a păstrat o distantă regulamentară si a intrat în coliziune cu o bicicletă pe care se deplasa, în acelasi sens de mers, C. Ioan, de 75 de ani, din comuna Petricani, judetul Neamt. Din accident a rezultat rănirea gravă a biciclistului, care a fost diagnosticat cu traumatism cranio – cerebral, comotie cerebrală, plagă punctiformă în regiunea parietală, traumatism toracic drept si contuzie umăr drept. Joi, în jurul orei 16.00, din cauza complicatiilor suferite, victima a decedat la spital.

Cercetările sunt continuate de Politia orasului Tg. Neamt.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate