Vila Dante a tulburat apele

6

Având în vedere neclarităţile apărute în legătură cu Vila Dante, Secretariatul General al Guvernului a solicitat Regiei Autonome Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat lămuriri suplimentare.

Găsiţi ataşate atât solicitarea adresată RAAPPS de către Secretariatul General al Guvernului, cât şi răspunsurile oferite de RAAPPS Secretariatului General al Guvernului.

Solicitare RAAPPS – descarca PDF

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
  1. MIHAIL-SORIN GAIDAU spune

    @iosefini. Te rog respectuos, pentru că ești amator de violuri, cercetează la glanda you tub-ului să vezi ce n-ai să crezi: violatorul Basescu! De fapt, sunt mai multe materiale publice cu acest subiect incitant. Acolo vei găsi informații precise, cu subiect și predicat. Vei afla și motivul pentru care Basescu are o cicatrice pe obraz și ochiul zbanghiu. Fratele studentei violate l-a caftit de i-a sunat apa-n cap! Poate ca la mijloc este o confuzie și te-ai referit de fapt la Basescu, expertul în violuri terminate prost. Dai o cautare pe net și auzi povestea-poveștilor despre tinerețea președintelui-suspendat. Eu doar v-am informat amical.

  2. cris99 spune

    Diversiuni tipic basiste, platite cu bani grei din munca noastra de catre un boschetar imoral si un derbedeu ajuns prin frauda Presedintele a doua milioane de alti boschetari care l-au votat si ii poarta cu mandrie inconstienta fesurile si ciubotele portocalii.
    Diversiuni scoase la mestecat pentru fraieri de catre cel mai scabros personaj al istoriei Romaniei.Daca-l vezi ziua,iti scade brusc pofta de mancare, daca-l vezi seara, vizezi urat. Aceasta epava umana este interzis a fi aratata copiilor.

  3. iosefini spune

    Sa vedeti cand vor publica canale din Germania violul facut de PONTA in perioada de dictatura instaurata in perioada NASTASE!! Sa vedeti cum o tanara a fost violata de acest premier,iar serviciile au terorizat-o vreme de 5 ani sa nu vorbeasca! Acerut azil politic in Germania, iar acum nemtii sunt dispusi sa o scoata pe posturile lor de tv pt. a vedea o lume intreaga ce derbedeu de prim-ministru avem!! Poate imi puneti si comentariul daca nu va deranjeaza sau va strica ploile d-le admin!

  4. cris99 spune

    Se poate simplu.Orice institutie poate sa inregistreze o iesire cu nr. de intrare.Foarte multe firme procedeaza astfel.
    Unde-i problema?

  5. nimeni spune

    CUM SE POATE O ADRESA DE CERERE SA AIBA ACELASI NR DE IESIRE CU ADRESA DE RASPUNS ??????????????????????, DACA VA UITATI ADRESELE AU ACELASI NUMAR SI INTRARE SI IESIRE ??????????????????? NU CENZURA

  6. popa gheorghe adrian spune

    PDL-isti nazisti sa dea casele inapoi proprietarilor deposedati abuziv de comunisti. Nu sunt bani pentru ei, dar pentru Basescu sunt bani de vila de lux….JOS CHIORUL PDL-IST

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate