Flăcările au cuprins o casă din Neamț. Înăuntru se afla un bărbat decedat, la priveghi (Surse)

0
Imagine cu caracter ilustrativ

În această dimineață pompierii nemțeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o casă din Bicaz-Chei (zona carieră).

Din informațiile pe care le avem de la martori (neconfirmate oficial la momentul redactării acestui articol) în interiorul casei se afla un bărbat care a decedat acum 2 zile și care astăzi trebuie să fie înmormântat. Incendiul ar fi pornit de la lumânările lăsate pentru priveghi.

Revenim cu un comunicat oficial.

Comunicat ISU NEAMȚ:

În această dimineață,  prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din localitatea Bicaz Chei.
La locul solicitării s-au deplasat pompierii voluntari din cadrul SVSU Bicaz Chei cu o autospecială de stingere și pompierii militari din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.
Incendiul s-a manifestat în interiorul unei camere dintr-o casă în care se afla o persoană decedată.
Pompierii voluntari au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite.
În urma incendiului au ars bunuri materiale aflate în cameră: o canapea, un cuptor cu microunde și o perdea. Sicriul nu a fost afectat de incendiu.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind focul deschis în spații închise (lumânare).
Nu au fost victime.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate