Ceea ce vezi nu e ceea ce pare a fi

6

Aflam din presa centrala ca UNPR s-a pupat cu PSD in mod oficial, iar PPDD este pentru demiterea presedintelui . De aici deducem ca PDL-ul a ramas singur si izolat si ca strict in Neamt PDL-ul va sustine presedintele, iar de partea cealalta PPDD si UNPR aliatii PDL vor fi contra presedintelui suspendat.
Habar nu am cum vine treaba asta cand UNPR + PPDD + PDL au dat mana dupa alegerile locale, iar acum brusc au interese diferite in ceea ce priveste sustinerea presedintelui .


Din cate vedem noi, incep sa se cristalizele doua centre de putere si anume PSD si ce va ramane din PDL . In Neamt, spre PSD va merge UNPR-ul si duetul Culita + Munteanu se va intalni cu duetul Pruteanu + Ursarescu . Neputand forma niciodata o echipa in aceasta formula , ghiciti cine va disparea. Ba peste toate astea se va reface majoritatea si in Consiliul Judetean Neamt unde PSD-ul va emite pretentii .
Culita Tarata este prea bine infipt si a ajutat la eutanasierea PDL .
Munteanu inca are un cuvant de spus si foarte multe legaturi in cercurile de sus ale puterii .
Ursarescu se va eschiva si se va folosi de sustinerea politica sa isi gaseasca un loc cand la Bucuresti departe de ce se intampla in Neamt .
Pruteanu se pare ca va ramane iar singur si va fi lasat la mana sortii, iar de aici incolo e clar ce se va intampla .
Foarte interesanta va fi atitudinea PPDD care in aceasta campanie va trebui sa se lupte contra lui Gheorghe Stefan care il sustine pe Basescu, deci vom asista la primul caz din istoria politica nemteana in care , politic vorbind, copilul va sari la bataie la parinti . Ramane de vazut daca „parintele” va sanctiona comportamentul „copilului” sau PPDD va pierde in continuare electorat mimand lupta cu PDL, ceea ce nu ar fi exclus ca Farcasanu dupa ce a pus pe chituci procentul partidului si a tras toti membrii PPDD in alianta cu PDL , acum sa continue cu distrusul partidului facand din nou blat cu PDL .
In toata aceasta zapaceala il avem si pe noul presedinte al PSD , domnul Arsene care este clar ca vrea sa castige acest referendum pe Neamt, dar va avea multe surprize de la aliati sau de la  oamenii din PSD si PNL care au deja blatul facut cu PDL si doar vor mima ca se bat cu basistii. Sa nu uitam ca toti cei care au vandut clar  colegiul 6 sunt in continuare in PSD si PNL si vor fi reactivati la acest recensamant unde Gheorghe Stefan are interese majore .
La acest referendum va fi o lupta foarte grea care se va da in principal intre taberele Ionel Arsene si Gheorghe Stefan care va avea de partea lui blaturile cu alti politicieni ce ar trebui sa lupte teoretic pentru demiterea lui Basescu .
Toata lumea s-a intrebat de ce alegerile locale in Neamt au fost pierdute de parca nu se stiu clar politicienii din PNL si PSD care au avut intelegeri cu PDL sau UNPR .
Oricum circul va fi total pentru ca cei din interiorul aliantei APEL si din interiorul aliantei APEL + PPDD vor trebui sa se bata intre ei si e clar ca multe dintre bataile electorale ce urmeaza vor fi doar mimate .
In noua configuratie politica nemteana Farcasanu trebuie sa iasa si sa spuna „Jos cu Basescu si cu PDL” , Tarata trebuie sa spuna ” Nu ascultati ce va spune Gheorghe Stefan , votati pentru demiterea presedintelui” , Munteanu va trebui sa uite ce spunea de PSD in campania de pe colegiul 6 , Ursarescu va trebui sa devina aliat cu Tarata si Pruteanu, de asemenea .
Inchei aici acest articol pentru ca nu mai inteleg nici eu nimic si mi s-a terminat si helasul .

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
  1. Florin Constantin Roca spune

    Nimic nou,se stia deja dar asta e clasa noastara politica draga pe care o perpetuam de 22 ani.Se practica doar rotirea de cadre deoarece noii veniti nu sunt agreati fiind posibile amenintari la adresa dulailor batrani care cu exceptia PNL,vin din aceasi cloaca rosie FSN.Daca d-ul Brucan a prognozat ca avem nevoie de 20 ani pentru a ne integra in Europa ,eu zic ca de acum inainte ne mai trebuie cel putin 20 ani sa schimbam clasa politica si sa schimbam cu adevarat prioritatile pe termen mediu si lung pentru Romania.Speram ca speranta moare ultima dar sincer nu stiu ce anume!

  2. marius spune

    @ nationalistu
    Foarte tare multumesc
    Acelasi preplecat cititor al commenturilor tale

  3. marius spune

    Ma uitam la tv azi si vedeam imagini din spania unde se pare ca au inceput miscari de protest impotriva guvernului.
    Se cere demisia acestuia.
    Acum. Sigur in scurt timp in Spania se va infiinta Uniunea Spaniolilor Liberi.
    Aceasta va face toate demersurile pentru ca pe langa PM sa-l suspende si pe rege prin referendum pentru ca sta de prea mult timp pe tron(1975),a fost de acord cu masurile luate de guvern,ba chiar a mai si semnat nush-ce hotarari impotriva boborului,incalcand flagrant constitutia iberica(care nu stiu ce spune).
    Da nu conteaza,U.S.L.(uniunea aia de mai sus)va demonstra tot,tot,tot punct
    Dupa aia sa vezi Libertate si democratie in Espania .Sigur in Uniune vor fi si un milion de romani care vor scanda pe strazile din Madrid:CA LA NOI SI LA VOI plus alte indemnuri care sa rimeze cu VOI(deh,romanul s-a nascut poet)
    In presa internationala Romania se va numi D.acia,iar romanii vor fi recunoscuti ca pui de D.aci
    DOAMNE FERI

  4. nationalistu` spune

    Foarte tare Marius. Nea Robert! Circ,balci sau ce o fi,e nasol tare.Nasol pentru noi.Astia fac circarii si pe noi o sa ne ia dracu`.Tare mi-e frica da faptul ca abia dupa ce va trece prin foc si sabie(a se citi razboi civil)tara asta se vor mai aseza lucrurile.

  5. terente spune

    in neamt nu poate fi luat nimic in serios.cunoscand caracterele ma astept la urmatoarele;pacaliciul de farcaseanu v-a mima lupta se v-a manifesta la otv si se v-a repezi la stefan asa cum a facut la locale simona ii iarta orice prostie si el ramane mai departe michimaosul lui stefan dat la utilizatorul tarata.unpr-ul nu-si face probleme ca nr de mambri este invizibil si nu se poate evidentia.munteanu ramane la cuasc oniceni si nu poate iesi in evidenta nea vasile pruteanu intra in medical iar arsene este fara experienta si nu se poate bate cu stefan.invingator la puncte evident cel mai bogat orasean de p. neamt adica stefan.doamne fereste sa nu castige il desfiinteaza marinarul.

  6. marius spune

    Eu incerc o cafea decofeinizata cu zahar
    Citesc,ma mai uit la talpitele sau talputele din imagine si incerc sa-mi inchipui o catea de la care se nutresc(am zis bine?) niste progenituri umanoide
    Dupa 2000 de ani am inlocuit lupoaica,aia de unde se hraneau romulus si remus cu o catea lesinata,mereu cu coada pe sus,mereu in calduri,permanent pregatita sa-si amestece umorile cu oricare caine(dulau)politic.
    De 22 de ani urmasii catelei primordiale(fesenitza) au impanzit tara formand haite.
    La inceput si-au luat numele dupa cartierul in care se stabilisera,pe stanga sau pe dreapta arterei principale.
    Unii au zis ca se trag din cartierele mai vechi,cu tarani,cu capitalisti,cu democrati,cu liberali,cu….
    Atunci si-au schimbat toti parul.
    Unii s-au ingalbenit,s-au inverzit,iar ceilalti au ramas rosii.
    DA NARAVUL,NARAVUL A RAMAS.
    Instinctul a fost mai puternic.s-au imperecheat intre ei in haita si intre haite.
    Aveau si AU o singura grija:OSUL!!.
    Osul trbuie pazit si mancat cu grija timp de 4 ani de catre fiecare haita,astfel incat tot timpul cainii sa fie satui,grasi,frumosi si mai ales galagiosi.Dupa ce ingroapa osul se apuca sa latre ,sa se mursece,mimand o lupta intre haite,chemand „Stupid People”-ul sa intervina sa le acorde dreptul la osul ascuns, unora sau altora.
    SP-ul iese in strada,striga,urla,se bate cu pumnul in piept ca haita la care tine el e mai folositoare,e mai iubitoare de SP,fara sa-si dea seama ca totul este O MARE,da mare manipulare.Televiziunea,presa e si ea prezenta,facand ca SP-ul sa se agite mai tare,sa ridice pumnul,sa coboare degetul mare,ne inchipuindu-si ca imaginile sau articolele vor fi folosite peste ani,atunci cand SP-ul va iesi iar,din nou,incaodata sa-si schimbe liderii alesi tot de el.
    Atunci li se va spune:Priviti,cititi,VOI i-ati vrut la guvernare,DE CE va plangeti?
    Iar cei ce vor voi schimbarea le vor spune celorlalti:PROSTILOR,DIN CAUZA VOASTRA e saracie,tiranie.Stiti care-i traghedia? MULTI DIN CEI CARE ACUM VOR SCHIMBAREA AU FOST PRIMII LA VOT PENTRU SCHIMBARE ACUM 4 ANI.
    CREDE-TI CA RECUNOASTE VRE-UNUL? NUUUUUUU!
    EL N-A FACUT PARTE DINTRE PROSTI!
    atat ca va plictisesc
    S-avem o guverneala buna.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate