”Legea consumatorului vulnerabil”, praf în ochii românilor

0

Cu 281 de voturi pentru și nici unul contra, deci și opoziția a dormit în papuci, s-a votat o lege care zice că va ajuta românii să facă față facturilor nimicitoare ce vor veni pentru căldură și curent în această iarnă.

De fapt, legea este praf în ochii românilor. Este o lege care va oferi ajutoare minuscule la aproximativ 10% din populație, adică la cei foarte săraci și, din păcate, și celor care sunt buni de muncă, dar cărora nu le place să muncească.

Legea este atât de penibilă încât și cei de la putere recunosc asta. ”Legea consumatorului vulnerabil nu este îndeajuns pentru această iarnă. Mai sunt şi alte măsuri pe care le luăm în calcul pentru perioada următoare„, a declarat Florin Cîţu după ce legea a fost aprobată de toată lumea.

Depășind evidența faptului că legea este defectuoasă, ce trebuie remarcat este faptul că cei din opoziție nu au zis nimic, ci doar au votat o lege care nu ar fi trebuit votată. E așa de eronată că până și inițiatorii recunosc că e insuficientă pentru realitățile cu care se confruntă românii.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate