Anunț

0

JUDEȚUL NEAMȚ, prin CONSILIUL JUDEȚEAN NEAMȚ, cu sediul în Str. Alexandru cel Bun nr. 27, Municipiul Piatra Neamț, Județul Neamț, anunţă publicul interesat că în urma analizei Planului Urbanistic Zonal și a Regulamentului Local de Urbanism în vederea introducerii în intravilan a suprafeței de 1500 mp teren din 5548 mp din domeniul public al județului Neamț pentru proiectul “Îmbunătățirea stării de conservare a habitatelor de interes comunitar din Parcul Național Ceahlău prin implementarea de măsuri adecvate”, teren amplasat în extravilanul orașului Bicaz, Zona ”Ocolașul Mare” – punct Piatra lată din Ghedeon, judeţul Neamţ, titular plan JUDEȚUL NEAMȚ, prin CONSILIUL JUDEȚEAN NEAMȚ, și ca urmare a întrunirii Comitetului Special Constituit în data de 09.09.2021 la Agenția pentru Protecția Mediului Neamţ, acesta propune ca planul menţionat să fie adoptat fără aviz de mediu întrucât nu necesită Studiu de Evaluare Adecvată și Evaluare de Mediu.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Neamţ, Piaţa 22 Decembrie nr. 5, în zilele de luni-joi între orele 8.00-16.30, şi vineri, între orele 8.00- 14.00, în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării prezentului anunţ.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate