Parlamentul European a respins ACTA

2

Parlamentul European (PE) a respins astazi, 4 iulie, în mod definitiv tratatul ACTA, anulând astfel posibilitatea ca Uniunea Europeană (UE) să ratifice acest acord internaţional controversat care, în opinia criticilor săi, ameninţă libertăţile individuale, în special cele legate de Internet, relatează AFP, potrivit Mediafax.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Florin Constantin Roca spune

    In sfarsit am fost salvati de votul UE, deoarece clasa noastra politica PDL- securista pana nu de mult aflata la butoane ne vanduse-ra celor la care sunt ingenuncheati de multa vreme si care doreste sa aiba controlul total,acum se vede din avion de ce venerau numirea d-ului Razvan Ungureanu in fruntea Guvernului ca cel mai bine pregatit dar de fapt el era doar o piesa dintr-un dominou care executa ordinele comandantului suprem,Piratul este foarte americanizat dealtfel America isi urmareste doar interesele si de multe ori se folosesc de personaje dubioase dupa cum ne exemplifica istoria,Sahul Iranului,Ben Ali ex-presedintele Tunisiei,ultimul Faraon al Egiptului inlaturat de presiunea strazii etc.Vor ceda si de acesta data si vor fraterniza cu USL-ul dupa suspendarea lui Basescu si nu vor mai critica actiunile Guvernului USL,care sunt de fapt o restauratie a normalitatii a statului de drept in Romania si de separatie a puterilor statului conform constitutiei in vigoare.

  2. marius spune

    O DECIZIE INTELEAPTA CARE NE PRIVESTE PE TOTI CEI CARE AM DEVENIT DEPENDENTI DE MAGNIFICA ASTA INVENTIE:INTERNETUL
    Daca s-ar abroga Big Brother-ul atunci parca am””naviga”” mai linistiti.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate