Top 5 cadouri perfecte pentru copiii de 1 an

0

Când vine vorba de cadouri, copiii de 1 an nu sunt pretențioși. De fapt, este probabil ca aceștia să fie la fel de entuziasmați de ambalaj ca și de ceea ce este în interior. Dar, investind în jucăriile și cadourile potrivite, ii puteti asigura copilului ani de distracție.

Căutați jucării Montessori simple, cum ar fi blocuri și cupe de stivuire care pot fi reinventate în mai multe moduri. Jocul la această vârstă este concentrat în mare parte pe explorarea senzorială și dezvoltarea motorie, astfel încât jucăriile cu diferite texturi care invită mâinile mici (și, bineînțeles, gurile) să apuce și să investigheze sunt alegeri bune. Această vârstă este, de asemenea, un moment bun pentru a investi în obiecte de suvenir care vor rămâne speciale odată cu creșterea copilului.

  1. Blocuri de construcții din lemn

Ce se întâmplă când întoarceți ceva spre stânga? Sau spre dreapta? Copiii lucrează la abilitățile lor motrice fine în timp stivuiesc si isi construiesc lumea imaginara. Totodata ei au posibilitatea sa invete, cu ajutorul acestor blocuri, combinații nesfârșite de forme și culori.

  • Curcubeu din lemn

Această jucărie face atâtea lucruri simultan. Este o jucărie stivuitoare, care îi învață pe copii despre fiecare culoare si forma a curcubeului. Este o jucărie perfecta, deoarece se transformă într-un tunel sau un pod. Și copiii învață despre culori în timp ce se joacă cu curcubeul.

  • Jucărie de tracțiune din lemn

Cei mici pot împinge această jucărie cu mai multe fațete, în timp ce atunci cand merg o pot trage de-a lungul. Și este, de asemenea, un sortator de forme, astfel încât copiii mici să poată afla despre culori și cum merg lucrurile împreună.

  • Primul puzzle de învățare a formelor

Atât de simplu și atât de perfect, puzzle-ul este perfect pentru a antrena abilitățile de rezolvare a problemelor. Copiii obțin un antrenament plăcut în timp ce încearcă să potrivească formele corecte în deschiderile corecte.

  • Stivuitoare versatile din lemn

Există nenumărate varietăți de astfel de tipuri de stivuitoare din lemn. Copiilor de un an le place să sorteze după culoare sau formă, iar turnurile cu forme diferite oferă o provocare mai mare pe măsură ce bebelușii devin copii mici. Și există suficiente blocuri încât copiii mai mari să poată rămâne angajați, stivuind și construind după bunul plac.

Pe site-ul Briele veti gasi cu siguranta cadoul potrivit pentru copiii de 1 an si nu numai. Toata echipa se asigura sa aduca cele mai calitative jucarii din lemn potrivite pentru cei mici, la preturi rezonabile si accesibile pentru parinti.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate