Am dezlegat misterul! Unde au dispărut banii de cofinanțare proiecte de la Primăria Piatra-Neamț

0

Primăria Piatra-Neamț a făcut un împrumut de 16 milioane de lei pentru a cofinanța proiectele europene făcute de fosta administrație Chitic. Totuși Chitic a declarat pentru publicația noastră că el avea bani în buget pentru aceste cofinanțări. Deci apare întrebarea: unde sunt banii?

Am dezlegat misterul și am înțeles și de ce USR și PNL nu vor să discute problema. Guvernul PNL-USR le-a tăiat banii. Guvernul a dat primăriei Piatra-Neamț, din cotele defalcate din TVA, cu 14 milioane lei mai puțin anul acesta (lui Carabelea) decât anul trecut lui Chitic. Acest lucru se poate vedea clar din planșa publicată de primarul municipiului Piatra-Neamț înainte de aprobarea bugetului pe acest an.

Deci ne-am grăbit cu suspiciunile la adresa primarului Carabelea și ne cerem scuze. E oarecum și vina lui că nu a explicat dar îl înțelegem, nu avea cum să spună public că i-a tăiat guvernul său o mulțime de bani din buget.

Spuneți dumneavoastră. Ce poate fi mai frumos de atât? Guvernul PNL-USR nu doar că nu a dat nici un leu Primăriei PNL-USR din Piatra-Neamț, ba chiar le-a luat 14 milioane. Superb…

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate