S-a rasturnat cu masina

0

În dimineaţa de 6 august, în jurul orei 07.10, pe DC 125, în localitatea Borlesti, judeţul Neamţ, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a două persoane.
În urma primelor verificări efectuate, poliţistii au stabilit că în timp ce L. Gheorghe, de 19 ani, din Piatra Neamţ, conducea un autoturism, pe DC 125, pe direcţia Nechit – Borlesti, într-o curbă usoară la stânga, a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un gard, după care s-a răsturnat pe cupolă. Din accident a rezultat rănirea usoară a conducătorului auto si rănirea usoară a unui pasager P. Andrei, de 19 ani, din comuna Piatra Soimului, judeţul Neamţ. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că avea în aerul expirat o concentraţie de 0,66 mg/l alcool pur. Cercetările sunt continuate de Biroul Rutier Piatra Neamţ.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate